Site-urile de anunturi gratuite

Să vorbim puțin despre site-urile de anunturi gratuite, aceste site-uri sunt o modalitate perfectă de a-ți face cunoscută oferta pe internet, unele oferind chiar și publicare în ziare. Cele mai multe site-uri de anunțuri gratuite sunt arhi pline de reclame, acestea încurcându-te, uneori fiind puse strategic pe meniuri.

Aceste site-uri sunt extrem de profitabile, în zilele noastre fiind la mare căutare pentu diverse oferte de vânzare sau cumpărare. Navigând pe astfel de site-uri de anunturi gratuite am vazut anunțuri de la oferte de vânzări de pixuri până la case, mașini și uneori chiar mă distrez citind anunțuri de genu „Dau dacie pe țuică”. Aici este locul unde cererea de bunuri se întâlnește deseori cu oferta de alcool, dar și locul unde poți vinde o casă sau o mașină sau orice alt lucru, neapelând la agenții și intermediari.

Sunt si site-uri de anunțuri gratuite ceva mai profi, cu un aspect plăcut, ce nu sunt umplute de reclame enervante și cu meniuri simple, intuitive, astfel navigând în ele imediat și adăugând cu ușurință anunțul tău gratuit.

Acum dacă nu ști să adaugi anunțurile sau dacă nu îți permite timpul, poți apela la freelanceri ce adaugă anunturi gratuite pentru tine, evident contra-cost, astfel tu scăpând de operațiunea de plasare a anunțurilor și făcându-ți oferta cunoscută. Prețurile freelanceri-lor sunt în general scăzute și ce este ideal este faptul că aceștia de cele mai multe ori au liste de site-uri de anunturi gratuite.

Din moment ce toți vindem sau cumpărăm ceva, aceste site-uri sunt esențiale, pentru unii indispensabile și ne scutesc de umblat de colo-colo și de lipit afișe pe străzi.

3 Responses to “Site-urile de anunturi gratuite”

 1. Alex spune:

  Cu siguranta avem nevoie de astfel de site-uri, insa din pacate, cele care sunt gratuite nu sunt optimizate si sunt pline de reclame inutile si enervante. Ar trebuii macar sa se ocupe un pic si de aceste site-uri.

 2. Dr. Gabrian spune:

  Majoritatea siturilor de care vorbesti sunt eficiente doar pentru link building, nu stiu cat succes ai avea daca te-ai baza doar pe ele pentru a vinde un produs.

 3. Alex spune:

  Salut,

  Alex, site-ul este optimizat daca te uiti atent la structura si sursa lui si mai ales nu are reclame abuzive, fiecare reclama isi are locul ei.

  Pe langa toate astea il optimizez cat pot de mult pentru performanta, securitate si nu in ultimul rand SEO si SEM.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *