Sinteza unor zile-n beznă

Sâmbătă noapte spre dimineață, ora 3-4 cred, se ia curentul. Se face dimineață și cu stupoare aud știrea zilei de la ai mei, curentul nu va veni prea curând. La prima ninsoare serioasă pe Valea Prahovei, au luat foc mai multe transformatoare de curent, majoritatea cablurilor de pe stâlpi sunt la pământ și în momentul de față, o mulțime de arbori au fost doborâți de zăpada grea așternută peste noapte.

Duminică, 24 de ore fără curent, dimineața practic intru în moarter clinică, sunt nevoit să anulez întâlnirea la un interviu pentru un post în cadrul shopului online shoph2o.ro/ . Am anunțat oamenii că nu mai ajung, oamenii super de treabă, pot spune că la prima impresie mi-au lăsat o părere extrem de bună, sunt geniali și îmi pare rău că nu m-am putut duce dar este cam greu cu cazarea, costă mult și în prima lună ar fi cam greu, însă cum ajung în București voi merge să-i cunosc personal, mi-a plăcut cum au vorbit cu mine, cum au reacționat și chiar cum și-au prezentat cerințele pentru job, ieșind puțin din tipare.

Curentul și apa curentă au fost oprite în jur de 48 de ore, da o zi jumătate fără apă și curent și încă jumătate fără apă. Fără curent nu am avut nici căldură, sobițele dragele de ele fiind dărâmate cu ani în urmă, dar în vară fac sobă în care să bag lemnișoare că în astfel de situații este SFÂNTĂ.

Mâine sunt invitat la un interviu pentru un post într-un birou de asigurări, este aproape, în Comarnic și cred că o să-mi placă munca acolo, la 9:30 voi fi acolo, să vedem ce iese.

Pe luni, respectiv 17 decembrie cred că mă voi duce să mă programez din nou pentru permis, am mai învățat și de data asta nu mă voi mai grăbi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *