Simplu, 21

Astăzi am mai încheiat un capitol din viață, cel de-al douăzeci-lea capitol și acum îl încep pe cel cu numărul douăzeci și unu. Douăzeci de capitole încheiate, o viață de om și uite că îmbătrânesc de la an la an cu încă un an.

Mulțumesc tuturor pentru urările făcute la telefon și facebook, mail și altele. Se pare că mai am câteva zile și termin și cu bacul, apoi să vedem ce voi face.

6 Responses to “Simplu, 21”

 1. ego spune:

  Imi aduc aminte si eu cum era la varsta aia. Dar pana la urma acolo e cel mai frumos loc sa fi. De acuma incolo incepe partea interesanta a vietii. Toate bune si La Multi Ani !

 2. Laurentiu spune:

  La multi ani ( un pic mai tarziu, dar m-am incadrat in cele sapte zile 😛 ) Mult succes la bac.

 3. MarinelPadurice spune:

  Multumesc de urări. ego@ da acum incepe capitolul greu al romanului, munca, mai multe responsabilități… dor de colegi și altele însă mă bucur că am reușit să parcurg 20 de capitole, mai sunt cam 80, (romanul meu ași vrea sa aibă cam 101 capitole…)

 4. Corina spune:

  La multi ani! Si nu-ti face griji in privinta BAC-ului, o sa treaca lejer si ai sa vezi peste cativa ani cat de neinsemnat este:D O sa-ti dai seama ca nu merita deloc sa te stresezi cu el, nu-i pasa nimanui cu ce nota-l iei.. Doar poate la vreo facultate daca se tine cont de nota de la BAC, desi la facultatile care se respecta, se da examen

 5. Laurentiu spune:

  La multi ani si cat mai multe impliniri! 😀
  PS: Vad ca cineva imi cam ‘fura’ numele :))

 6. Marius spune:

  Sa fii sanatos. Bafta la bac!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *