Silent

give_up_ii_by_electricwizardImi place sa fiu pe drumuri, prea putine lucruri ma relaxeaza, condusul este unul dintre ele chiar daca ma streseaza starea drumului, la volan ma simt liber. Nimic nu ma relaxeaza mai mult decat persoanele dragi dar, cand ma apuca ma urc in masina si plec, ajung la ele, ajung in alte parti, de ajuns ajung. Am momentele mele, starile mele, gandurile mele, frustrarile si ideile mele. Mai am putin, foarte putin si va trebui sa ma angajez in alta parte, sper sa imi gasesc ceva ca sofer, s-ar potrivi de minune un job de sofer, m-ar face fericit, as fi in elementul meu.

Azi am o stare ciudata, sunt trist, trist dar multumit, nu imi ies mie lucrurile cum as vrea dar, reusesc sa imi stapanesc emotiile, sa imi stapanesc gandurile si reusesc sa ma descurc, sa traiesc cu noile stari.

Stau si ma uit cum unii, nu apreciaza ce au iar altii ar da orice doar sa o vada, nimic mai mult dar deja asta e alta poveste, nu vreau sa vorbesc despre asta, nu vreau sa mai vorbesc, doar tac.

As vrea sa opresc razboiul dar nu pot lupta singur cu o armata de ganduri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *