SI am inscris-o

PH28MIF, mda, saptamana asta am reusit performanta de a-mi inmatricula masina pe numele meu. Intr-un final baietii de la putere s-au gandit sa scoata taxa de la 1 februarie si nu a mai trebuit sa platesc 2800 de lei pentru un timbru inutil. Acum sunt fericit ca am masina inscrisa pe numele tatalui caci pe numele meu asigurarea ar fi de 5 ori mai mare insa, al meu sau al tatalui meu este in familie si pot linistit sa circul fara a ma intreba domnul politist de sanatate si proprietar. Acum urmeaza sa plantez pe ea o instalatie GPL apoi, ma voi plimba in toata tara cu un cost redus. Vara asta planuiesc cel putin 6 drumuri la mare, 2-3 pe la munte si vreau sa vad Timisoara, Aradul si Hunedoara.

In rest, sunt foarte obosit, o saptamana in care iar am bagat la munca pe 3 masini, extrem de obositor dar asa se intampla cand un coleg este in concediu… Azi voi merge la suplimentara si maine liber dupa care luni schimbul 3.

Trecand peste toate actele necesare pentru inscrierea unei masini sh cumparata din Ro sunt:

Fiscal de la vanzator,

Fisa de inmatriculare semnata si stampilata,

Cartea masinii si talonul plus placutele de inmatriculare

Ceva taxe de numere si talon.

Iar eu am dat 200 de lei unei firme care s-a ocupat de alergatura astfel nefiind nevoit sa pierd eu timpul pe la ghiseu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *