Sfaturi utile pentru a vnde un produs.

Odata cu inceperea sezonului de iarna, vitrinele magazinelor dar si paginile magazinelor online te indeamna sa te imbraci cu haine groase. Acest articol il scriu de aceasta data pentru cei ce vor sa isi vanda marfa, sunt cateva idei despre cum pot vinde usor articolele din stocurile de iarna. Gecile, paltoanele, cizmulitele stau linistite in rafturi asteptand sa fie luate acasa de catre cei ce va trec pragul sau va acceseaza pagina de internet. Dar cum ii convingem sa cumpere de la noi?

1. Fa fotografii de calitate.

Aseaza produsul pe umeras sau o suprafata plana, fotografiaza produsul in ansamblu apoi incearca sa redai in fotografii mici detalii importante. Gaseste modele care sa probeze produsul, imbraca-le si fale fotografii. Astfel cumparatorul nu va vedea doar un produs pe un umeras, va vedea si cum arata acesta cand este purtat.

2. Alege un titlu atractiv si concis

Pune un titlu care sa redea tipul si marca produsului, spre exemplu Jeans Levi’s. 

3. Descrie-ti produsul

Simpla adaugare a unui titlu, o poza si un pret unui produs nu face ca acesta sa se vanda, un produs trebuie sa fie descris cat mai pe larg dar concis in acelas timp. Un produs ce beneficiaza de o descriere buna, se va vinde imediat. Cumparatorul informat este client sigur.

4. Ofera clientului informatii despre garantie

Clientul este interesat de garantia calitatii si politici de returnare. Aceste informatii sunt necesare in pagina fiecarui produs sau, daca nu este posibila adaugarea lor in pagina produsului macar sa fie un link de trimitere catre pagina de informare cu privire la garantie si politica de returnare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *