Sfaturi de slabire

Am mai scris acum un an pe blog despre acest subiect, un subiect care macina pe foarte multa lume, in general de sex feminin, doamne si domnisioare nemultumite de felul in care arata. Am scris acum un an pe tema dietelor de slabire unde va povesteam despre prietene care au folosit sfaturi de pe Slabescru.

Hai sa va reamintesc ce este Slabescu, acest slabescu este un site unde gasiti sfaturi si cure de slabire dintre cele mai variate, de acum un an cand am scris precedentul articol, au mai aparut cure noi si sfaturi utile. Eu nu am nevoie de cura de slabire, mai degraba am nevoie de o solutie pentru a lua in greutate dar cunosc multi oameni care au nevoie de o cura de slabire, vad zilnic pe strada astfel de „ursuleti” care chiar ar avea nevoie de cura deslabire. Nu sunt misogin, sunt oarecum realist si de multe ori mai exprim cate un „mai slabeste si tu” atunci cand ma ingramadeste cate un supraponderal in scaunul microbuzului sau in cel din fata, inpingandu-ma cu burta asteptand la rand.

Pentru a slabi, este importanta informarea dar este necesar si un drum pe la nutritionist si medici specializati in probleme de genul deoarece, supraponderabilitatea poate avea diverse cauze dintre cele mai grave. Va puteti informa de pe site-uri ca slabescu (recomandat de mine) dar sfatul meu ramane sa va duceti la un specialist pentru un control amanuntit.

Problema slabirii nu este una grava daca nu este neglijata si daca nu este dusa la extrem, adica sa dai din obezitate in anorexie, cum se intampla in foarte multe cazuri.

Slabeste cu cap, informeaza-te si controleaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *