Serviciile firmelor de curatenie, cum alegi firma ideala?

A venit vara, cel putin din punct de vedere al temperaturilor iar mai toti maimarii companiilor incep treptatsa puna gand rau prafului. Companiile in perioada aceasta se pun pe curatirea birourilor si tuturor incaperilor anexe. Pe langa companii si oamenii posesori ai apartamentelor si caselor se pregatesc de curatenie insa de cele mai multe ori toti acestia aprefera sa contacteze firme de curatenie.

Curatenie-generala-la-domiciliu-pret-de-la-250-ron_11273051_1368820053Firmele de curatenie sunt poate cea mai buna solutie atunci cand vrei curatenie in deplina siguranta si fara bataie de cap, sunt o solutie si pentru faptul ca acestea lasa in urma lor totul luna, asta daca sunt firme serioase cu angajati muncitori. Asa cum orice padure are si uscaturi, asa este si in sectorul acesta de curatenie, firmele din acest domeniu au aparut ca ciupercile dupa ploaie insa foarte putine sunt si firme serioase care chiar fac curat, nu decat muta lucrurile de colo-colo.

Cautand servicii de curatenie in Bucuresti, veti gasi unele dintre cele mai serioase firme din acest domeniu dar, veti gasi si acele firme de care toata lumea ar trebui sa se fereasca. Insa cum ne ferim de firmele de curatenie neserioase si de angajatii lor luati din ghetouri?

Pentru a lua legatura cu firme de curatenie serioase eu va recomand sa cautati parerile altora pe internet, sa faceti comparatie intre tarife, servicii si aparatura folosita, intre numarul de persoane alocat unui proiect si dece nu experienta firmei pe piata.

Nu zic ca nu puteti contracta o firma nou aparuta pe piata, chiar este indicat sa faceti asta pentru ca daca cei ce detin firma vor sa si ramana pe piata va vor face treaba buna avand nevoie de feedback-ul vostru, astfel si aceasta poate creste, cu timpul ajungand la nivelul celor mai vechi sau chiar depasindu-le in calitatea serviciilor.

Acum ceva timp ma gandeam si eu sa imi deschid o astfel de firma dar, eu stau intr-o zona de oameni prea muncitori pentru o astfel de firma, este o zona cu batranei ce isi curata singuri casa, poate daca as fi stat si eu in Bucuresti ar fi fost ok sa imi deschid o asemenea afacere.

Momentan ma rezum la ce imi ofera zona de aici, nu ma bag sa ofer servicii la peste 100 km de casa caci, poate nu scot nici deplasarea pana acolo, cand ma voi muta in capitala sau un oras mai mare aceasta va fi o varianta mai mult ca sigur.

Pana una alta, ma rezum la ce pot face aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *