Secrete „furate” din vulcanizari

Salut, astazi voi scrie un articol pentru cei ce s-au intrebat ce tip de petic se foloseste in vulcanizari pentru vulcanizarea anvelopelor. In general se folosesc petice de la lincos, acestea sunt petice profesionale folosite in vulcanizarea anvelopelor fara camera de aer atat la rece cat si la cald.

In vulcanizarile de cartier se mai gasesc acele petice de proasta calitate ce le poti cumpara de la orice magazin ce vinde tot felul de lucruri dar, vulcanizarile ce se respecta si isi respecta clientii folosesc petice profesionale. Aceste petice de inalta calitate pot prelungii durata de viata a anvelopei si pot astupa gaurile survenite din cauza cuielor, suruburilor sau altor corpuri ce pot fi regasite pe sosele si ce pot provoca pene de cauciuc serioase.

Folosind un petic de inalta calitate nu mai stai cu grija ca acesta se poate dezlipi in mers, ca se poate deteriora sau chiar poate deteriora anvelopa. Cu peticele de la lincos poti sta linistit caci odata amplasat, peticul ramane intact si la locul lui protejand anvelopa de pierderi de presiune.

Eu am aflat cateva lucruri dintr-o vulcanizare de calitate in care am devenit prieten cu angajatii, astfel m-am familiarizat cat de cat cu unele tehnici si produse folosite, dupa toate acestea chiar ma gandesc ca m-as putea angaja intr-o vulcanizare, nu este o munca usoara dar imi place iar pe langa salariu, daca prinzi 2-3 clienti ca mine te-ai scos. Eu obisnuiesc sa las pe langa costul manoperei si minim 5 lei celui care mi-a vulcanizat roata sau mi-a schimbat un filtru, imi place sa ii acord o mica atentie si asta este singura spaga pe care o dau sau o accept, atentia pentru munca depusa ospatarului, celui de la vulcanizare sau spalatorie.

petice de la lincos

Cand ma duc la spalatorie sau vulcanizare imi place sa socializez cu angajatii de acolo, devenind prieteni cu ei si in cele mai multe cazuri mai inveti o multime de lucruri pe langa faptul ca daca socializezi cu ei si esti baiat bun, iti fac si ei treaba buna.

Eu sunt genul de om care sta „la fundul tau” cand iti faci treaba dar nu pentru a-ti atrage atentia ci pentru ca sunt foarte curios si imi place sa invat de la altii, astfel am invatat sa vulcanizez o anvelopa, sa renovez locuinte, sa fac o multime de lucruri in urma carora nu mai trebuie sa chem meseriasi pentru a face modificari in casa sau la masina…

Imi place sa fur meserie, sa invat de la profesionisti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *