Se anunta plimbare

Se anunta weekend aglomerat, merg la Slobozia, cu sormea si cu cine va mai vrea sa vina, am neamuri acolo, unele dintre cele mai ok si asta e bine, ma irita faptul ca nu am o masina cu un consum mai mic dar e buna si asta, daca ajung pana acolo cu ea, eu sunt multumit.

Acum stau in restaurant, diseara voi face un foc de tabara, va fi distractiv, voi sta cu clientii afara si voi bea probabil si o bere (asta sa imi amenint ficatul ca in cele din urma probabil va vedea doar apa). Incerc sa imi revin, revin la normal, incerc sa trec peste o multime de lucruri si sa le las, sa le simt dar sa ma obisnuiesc cu ele, de trecut nu trec, nu vor trece vre-o data. Mai am putin si iau concediu, cam 2 luni, 2 luni in care voi trece pe la hotel rar, odata pe saptamana poate nici atunci, voi veni doar sa verific situatia de aici apoi, inapoi la ale mele. Saptamana viitoare, pe 9 ma voi imbraca in pinguin (ceea ce nu suport) si voi merge la tribunal, acolo ma voi intalnii cu trimisul politiei sa imi arate dovezi ale faptului pentru care mi-a fost luat talonul si mi-a mai fost data si amenda.

Sper sa recuperez banii sau macar punctele caci mi-a dat 4 dintr-o lovitura si pe nedrept.

Ma voi reprezenta singur, multi spun sa nu ma duc, dece sa nu ma duc, ma voi prezenta si ma voi reprezenta, voi lupta pentru drepturile mele, in general lup, sunt intr-un continu razboi cu mine, cu lumea, sunt un fel de Rambo, cu orice ai trage in mine tot ma ridic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *