Schimbări majore, voi reinventa acest site.

Deci să o luăm cu începutul. De săptămâna asta voi demara schimbări drastice pe acest site. Voi schimba aproape totul, de la design la articole. Nimic din ce am scris nu se va pierde deoarece voi baga totul intr-o singura categorie, urmand sa sterg celelalte categorii si sa creez altele mult mai relevante si mai bine organizate. Probabil voi fi penalizat de goguță pentru modificarea structurii site-ului dar asta este, printr-o foamete și un război au mai trecut mulți. Rămâne de văzut ce voi scrie mai departe pe acest site, practic voi începe un nou capitol al vieții, după terminarea liceului dar și un nou capitol al site-ului acesta. Va trece prin a doua schimbare majoră, prima fiind trecerea pe domeniu de la subdomeniu .wordpress, atunci am mutat tot aici, aproape tot, renunțând la câteva luni bune de articole. Acum nu voi renunța la nici un articol, doar le voi exclude probabil de pe index. Rămâne de văzut despre ce voi scrie, încă nu sunt hotărât, cert este că voi încerca să mă perfecționez, probabil mă voi axa pe promovare, pe lucruri utile oricui, mă voi reinventa mai pe scurt, momentan nu mă pot gândi ce voi scrie, dar de vineri mă voi gândi serios, vineri deoarece atunci voi termina cu bacul.

În primul rând am renunțat la directorul de articole, voi renunța la asigurări deoarece nu îmi aduc nici un beneficiu. Mai am câteva lucruri plătite pentru a sta aici pe site pe care nu le pot scoate, deci si ele vor ramane. Voi încerca zilele astea să aleg un nou design pentru site, mai luminos care să dea mai bine.

Ceva idei, ce ați vrea să citiți?

2 Responses to “Schimbări majore, voi reinventa acest site.”

  1. Laurentiu spune:

    Important e sa te axezi pe un anume segment sau ma rog, pe un anume stil de a scrie..sa-ti faci un nume, mai pe scurt…blogul e unul personal, deci trebuie sa vedem un autor puternic in spatele lui.

  2. Yamasha spune:

    Daca vei avea continut constant, google n-o sa zica decatt sarut mana:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *