Sa va prezint Laptopul meu si chiar il recomand

Salutare, vrei sa iti iei laptop si nu sti ce sa iei? Eu iti recomand ASUS. Am un ASUS de doi ani jumatate si inca ma tine bateria 3 ore si cam jumatate spre 4 ore, nu necesita cooler suplimentar chiar daca in majoritatea timpului stau in pat, cu laptopul pe plapuma, acesta nu se incalzeste. Are windows 7 instalat de cand l-am luat, avea windows 8 dar nu mi-a placut niciodata acest sistem de operare asa ca i-am instalat windows 7, nu a picat vre-o data. Laptopul l-am luat din primul meu salariu in Germania, de la Media Markt, atunci am dat 500 de euro pe el si face toti banii.

Alte cunostiinte au hp-uri sau acere, sunt nevoiti sa le cocoate pe coolere externe, pe carti si alte nebunii, eu il tin direct pe plapuma si ma joc, scriu, citesc, vad filme si altele fara sa se incalzeasca sau sa faca figuri.

Asusul meu este model RC503C si dispune de 4GB ram DDR3 1600Mhz, Procesor Intel(R) Core(TM) i3-2328M 2.20GHz Dual Core, HDD de 500 GB, rezolutie display 1366×768 HD, placa video onboard Intel HD Graphics 3000 (ii pot aloca maxim 1 gb memorie ram), camera web 0.3 mp, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, slot card microSD si Multimedia card.

In curand il voi dota pe domnul laptop cu un SSD de cam 150 GB si un HDD extern de 1TB, astfel in laptop voi tine doar ce e de instalat si lucruri importante, in rest voi tine pe HDD-ul extern iar actualul hard il voi tine si pe el de rezerva sau il voi adapta astfel incat sa fie si el extern conectabil prin usb, din cate stiu exista astfel de adaptoare. In plus vreau sa ii mai iau 4 GB de RAM pentru a-i suplimenta capacitatile.

Ce jocuri am testat pe el?

Call off duty toate versiunile pana la Ghost, GTA pana la GTA4 inclusiv, Crysis, Sniper Elite inclusiv 3, sniper Ghost Warior si multe altele care nu imi mai vin mie in minte acum. Rulez pe el simultan word 2010, photoshop, 4-5 taburi ale browserului deschise pe doua monitoare, notepad++ si poate mai ascult si muzica in acelasi timp.

Pot scrie DVD-uri in timp ce ma joc de exemplu, cu toate ca nu stiu cand am bagat ultimul dvd in acest laptop, eu preferand stickul chiar si pentru instalarea windowsului, am un stick bootabil cu care ma duc pe la lume sa le instalez sistemul.

In categoria Recomandari Laptop, va recomand cu caldura orice model de laptp de la ASUS. Am mai testat si mi-au placut si laptopuri de la Samsung care au acel plus oferit de mine pentru displayul MAT, nu te vezi in el si il poti folosi fara probleme chiar si cand bate soarele in el dar, stau cam prost cu temperatura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *