Sa spalam canapelele masinii.

Zilele trecute va povesteam ca vreau sa merg sa imi curat interiorul masinii. Va spuneam ca voi alege o firma care se ocupa cu asa ceva pentru ca acestia au aparatura necesara pentru a-mi face canapeaua, scaunele si plafonul ca noi.

Am gasit o firma care se ocupa cu asta si au preturi destul de bine, zilele urmatoare ma voi duce pe la ei si voi opta in prima faza pentru spalarea canapelei, canapeaua fiind in starea cea mai rea.

Ma gandeam eu sa le spal acasa dar nu putem sa spalam canapea asa cum o fac ei cu aspiratoarele acelea care injecteaya apa cu detergent in tapiterie si in acelasi timp o si aspira, canapeaua ramanand uscata si curata dupa acest proces. Ma uitam pe zoutube la niste filmulete sa vad cam despre ce este vorba si am ramas profund uimit sa vad ce pot face niste scule profesionale cu tapiteria unei masini.

Voi aveti idee ce se poate ascunde in tapiterie? Cate bacterii si cati germeni, cat de jegoase pot fi scaunele unei Dacii din 2003, care nu cred ca a vazut curatare a tapiteriei de cand a iesit din fabrica? Eu sper acum sa reusesc sa ajung sa imi curat masina pentru ca oricate odorizante auto as pune, tot se simte miros de tutun si in plus se vede plafonul ala gri, murdar si foarte urat si asta nu imi place.

Nu am eu BMW (inca pentru ca daca voi avea bani imi voi lua probabil un seria 1) dar, tin la masina mea pentru ca, chiar daca este o Dacie 1310 imi fac treaba cu ea in fiecare zi, ma duce unde am nevoie si nu ma lasa in statii sa inghet de frig si sa ma bata vantul. Chiar daca acum mai derapeaza ea pe zapada si mai face pe nebuna in curbe, o stapanesc si reusesc sa ajung la destinatie fara sa inghet de frig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *