Rulouri exterioare, usi de garaj sau copertine, ai de unde alege

Neata, uite ca m-am trezit cu ceva chef de scris si vreau sa discut putin despre rulouri exterioare si tamplarie PVC, usi de garaj, pase de insecte, copertine si altele care tot montez prin Germania. Cand imi voi face acasa etajul stiu de unde voi achizitiona tamplaria si tot ce-mi trebuie pentru ferestre si usi. Eu prefer site-ul http://www.scharx.ro un site specializat in cele mentionate mai sus, un site de incredere, cu o multime de produse si promotii tentante.

Aici in Germania rulourile exterioare sunt un lucru obligatoriu pentru cei ce stau la parter, mi se pare ca sunt obligati prin lege dar cei drept sunt si un plus de siguranta pentru casa ta deoarece, atunci cand nu esti acasa nu se va vedea inauntru de pe strada (daca stai la drum) si astfel eventualii hoti nu pot fi tentati de bunurile pe care le vad pe geam.

Aici am vazut o multime de modele de rulouri exterioare, am si montat cateva insa nu foarte frumoase, pe scharx.ro gasesti rulori dintre cele mai interesante, din aluminiu sau PVC.

Iar pentru intrarea in curte gasesti porti automatizate fie ele Batante sau culisante, apoi pentru garaj vei gasi usi de garaj extrem de frumoase care dau un plus de gust garajului.

Pentru terase gasti copertine care va vor apara terasa de ploaie sau de soare atunci cand stati la o cafea, chiar daca este o zi cu soare sau una ploiaoasa. Si cum vine vara si incep tantarii si mustele sa apara, aici gasiti si plase de insecte, atat de folositoare. Ce sa mai pe acest site gasesti tot ce doresti pentru casa, curtea si gradina ta, gasesti tot ce doresti pentru a-i aduce propietatii un plud de prospetime si bun gust, dar si siguranta. O poarta automatizata la intrare, o usa de garaj si ea automatizata iti usureaza viata atunci cand vi acasa cu masina, o plasa de insecte te apara pe timp de vara, o copertina frumoasa pe teasa, ai de unde alege

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *