Romanian Rock Meeting

În Octombrie, mai exact pe 9, la Arenele Romane din București va avea loc Romanian Rock Meeting, eveniment ai cărui headlineri sunt suedezii de la Pain Of Salvation.
Pain Of Salvation este una dintre cele mai îndrăgite trupe suedeze de progressive metal. Cu şapte albume de studio lansate şi cu piese ale căror versuri fac referire la o gamă largă de teme (de la mediu la război sau de la sexualitate la umanitate).
Trupa îşi va lansa în luna septembrie albumul “Road Salt Two” ce va include şi variante remixate ale unor piese cunoscute ale trupei. Concertul de la Bucureşti va face parte din turneul de promovare al acestui material discografic.

Cea de-a doua trupă confirmată pentru eveniment este White Walls. Constănţenii nu au încă u material discografic lansat, însă se pot mândri cu participări la “Global Battle of the Bands”, “Maximum Rock – SPU” sau “Stufstock”.Von Hertzen Brothers este cea de-a treia trupă confirmată pentru Romanian Rock Meeting. Deşi trupa a fost înfiinţată în 2001, finlandezii au cucerit fanii rock din ţara lor de origine începând cu 2006,o dată cu lansarea albumului “Approach“. Album ce le-a adus recunoaştere din partea criticilor, dar şi o mulţime de premii.Goodbye to Gravity este cea de-a doua trupă românescă confirmată pentru evenimentul din luna octombrie. Trupa alcătuită din foşti membri ai formaţiei de heavy metal Thunderstorm şi Andrei Galut (câştigătorul celei de-a doua ediţii a emisiunii Megastar) a debutat pe scena B’ESTFEST 2011 fiind singura trupă metal de la festival.Informații și achiziționarea biletelor pe iConcert

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *