Romania, Unde vei ajunge?

Cred ca ma voi lasa de citit stiri dimineata, deja devine iritant sa vad cum politicienii isi bat pur si simplu joc de aceasta tara si acest popor care o populeaza. S-a ajuns la un nivel in care politicianul roman isi asigura spatele prin elaborarea unei legi pentru imunitate maxima, adica orice ar face nu poate fi tras la raspundere pentru ca este politician.

Mai oameni buni, oare cat vom mai rezista asa? Oare cat mai au astia de furat si cat cred ei ca mai rabdam noi? Le-as face cadou un scaun electric, o masa de tortura, orice numai sa ii vad la 2 metri in pamant, sa scapam de aceste jeguri comuniste care au facut din tara asta o tara fara viitor, care ne-au facut sa ne fie frica de ziua de maine.

S-a ajuns la un nivel in care sunt nevoite guvernele Germaniei, Frantei, SUA sa intervina in Romania pentru a stopa abuzurile facute de parlamentarul roman care se vrea a tot puternic, vrea sa poata fura oricat fara sa fie acuzat, vrea sa ucida fara sa fie tras la raspundere. Guvernul Romaniei este format dintr-o  adunatura de curve comuniste, oameni fara nici o valoare morala, oameni de cea mai joasa speta care nu vor altceva decat sa traiasca bine.
Acum imi este frica ca la alegerile viitoare, va iesi tot usl-ul la putere si il vom avea pe Antonescu presedinte, majoritatea sigur vor vota galeata mai mare, concertul mai fastuos, refuzand sa isi dea seama ca toate aceste daruri electorale sunt din banii lor date. Abia astept sa vina reprezentantii partidelor sa discute cu noi sa votam, ca le dau eu vot.

Nu mai vad nici un fel de scapare, in aceasta tara nimic nu mai merge, singura sansa este sa plec inapoi in Germania unde 6 luni am muncit si am castigat cat nu o sa castig aici o viata, acolo unde drepturile imi erau respectate si eram apreciat pentru munca mea.

Romania UNDE VEI AJUNGE?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *