Romania, un sistem bolnav condus de popi si curve.

Stau si ma gandesc ce tip de stat este Romana, tara asta in care ne ducem existenta. Mie mi se pare ca si-a pierdut identitatea, vrea sa fie stat democrat dar cu conceptii comuniste condus de preoti si curve.

Voi defini termenul de curva, curva este acea persoana ce o suge de placere nu penru ca ar avea nevoie de bani, curva se vinde de placere nu pentru a-si intretine familia, ce vezi pe drumuri, acele prostituate sunt doar sclave sexuale ale unui sistem ce nu le ofera un trai decent. Curva sta pe un fotoliu, in parlament, senat sau guvern, curva apare la tv cu botox si silicon in cur, acestea-s curve. Ei bine, unde am ramas…

Am mai auzit una acum, BOR a semnat un fel de pact cu ministerul educatiei prin care popa unui sat trebuie sa dea acordul profesorului de religie din satul respectiv sa predea in scoala. Adica, este rost de mita, pentru a preda intr-o scoala un profesor trebuie sa dea mita preotului (inalt prea pupincurist) pentru a-si putea exercita meseria.

Se stie ca nu am treaba cu religia, dar nici cu cei care cred in zei, insa cu popii si biserica, treaba sta altfel in conditiile in care cu totii vedem orferinate si spitale in ruina, opere arhitecturale in ruina, totul este o ruina dar, intr-un sat cu 500 de locuitori apar peste noapte 20 de biserici.

Sunt satul pana peste cap de BOR, Basescu, Ponta, Antonescu, Iliescu, Tariceanu, Mazare si restu, doar curve care vand o tara si nu sunt trasi la raspundere. Sunt satul de pupincuristi care isi dau ultimul ban pentru a-i canta un popa (acela nu este un credincios, un om care crede se roaga in intimitatea casei, credinta-i gratis insa….. se pare ca costa), acela care iese dintr-un lacas de cult si da cu sutul intr-un caine amarat.

Sunt satul sa vad presa ca o adunatura de pupincuristi manipulati de stat, satul de tot pana la urma. Romania a ajuns o tara a prostiei, tvul manipuleaza mintile slabe si obosite ale milioanelor de romani cu 2 sau mai multe clase. Se cunosc infractorii insa nimeni nu este legat, se cunosc hotii dar sunt lasati cu fata curata de sistem pentru a trage foloase.

In ce tara traim? O tara a curvelor, popilor, pupincuristilor si mitei, oriunde te duci dai mita, mita sa fi sanatos, mita sa muncesti, mita sa te caci pana la urma….

Eu va spun TREZIREA! Fiti mai atenti cand intindeti un ban, cereti-va drepturile si scapati de curve….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *