Fashion, o nisa ce s-ar putea sa-o abordez

Acesta este un articol pentru fete sau baietii care nu stiu ce sa faca cadou fetelor. Un articol despre rochii ocazie si in general rochii ieftine. Si cum toti stim ca fetele/ femeile sunt inebunite dupa haine pana la stadiul de disperate uneori, sa vedem ce se mai poarta si ce se mai gaseste prin magazinele online.

Studiind piata pentru a-mi face o idee si pentru a ma hotara in privinta deschiderii unui nou site pe nisa fashion, imbracaminte, uite ca am ajuns sa ma ratacesc la propriu prin magazinele online, nu pentru ca nu ar fi bine facute dar, cand vad atatea haine ma derutez (de asta nu prea dau prin magazine de haine). Nu stiu cum stau femile in magazinele de haine atat ca mie in cinci minute mi se face rau.

Acum sa trecem la subiect, am rasfoit cateva magazine cu rochii ieftine, si am vazut cam ce trafic au, cum sunt optimizate si cum sunt vazute de google sa vad cam in ce ma bag. Trecand prin ele am vazut rochii ieftine dar si scumpe, unele dragute dar unele cu forme ciudate la care cred ca se da si manual de utilizare pentru a putea fi imbracate, alte rochii sunt chiar urate si nu cred ca le-ar purta cineva dar toate ca toate, ce ma intereseaza pe mine este doar concurenta. Nu prea stau sa vorbesc despre rochii dar, daca vreti sa le admirati, aveti doua legaturi catre un magazin care mi s-a parut cel mai bun, acolo veti putea admira si cumpara de ce nu rochii ieftine si elegante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *