Revoltător, o lume din minciună.

„Numai ziare să nu citești”….
Plecând de la afirmația asta, spun doar că este un pur adevăr. Personal citesc zilnic presa online, pentru a afla ce se mai întâmplă, pentru a vedea ce mai spun ex-jurnaliștii români sau din pură plictiseală.
Azi am găsit un titlu „Sex cu minori la Patriarhie?„, citesc știrea, și mă întreb…. în ce cred aproape toți pe care-i cunosc, după ce proxeneți se iau? De ce îmi tot spun mie că sunt satanist pentru că nu cred în zei? La cei pe care-i tot pupă-n dos, oare se uită, oare își dau seama că-s mai răi ca mine, că fac averi din minciună și prostia altora? Nu or fi toți la fel, dar sunt destui care „slujesc” zeului în care cred cu tărie iar între două slujbe ce fac? Violează un copil, fac sex în grup (ca-ntre călugări). WTF. eu dece să mă iau după ei? De ce să cred poveștile unor…. oameni bărboși fără nici un fel de scrupule?
Nu cred în zei, nu mă rog la ei, nu am nimic cu cei care cred, ba chiar ai ce învăța de la ei, din cărțile de cult…. Dar mă deranjează faptul că-mi impun mie să cred, dacă nu reușec să mă facă să cred mă cataloghează satanist, ei ce sunt? Ei au dreptul să-și bată joc de oricine? Să dea de pomană pe-o parte și să se scoată pe alta?
Revoltător este unde s-a ajuns.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *