Resurse folositoare in munca online, tutoriale dintre cele mai bune

Pentru ca obisnuiesc sa imi dau din secretele invatate de-a lungul timpului, in mod gratuit si chiar fac asta cu o mare placere chiar daca unii prefera sa faca treburi de suport contra cost, la ei orice lucru fiind contra cost, eu obisnuiesc sa invat pe altii cum si altii m-au invatat pe mine unele lucruri. Acum va voi prezenta cateva resurse care cred ca sunt de folos oricui vrea sa activeze in online.

images

Am prezentat in articolul „Cine m-a ajuntat pe mine de cand ma ocup de siteuri?” cateva resurse (forumuri si retele sociale), acum voi face o mica lista cu alte site-uri, in general tutoriale care daca ai putin timp la dispozitie merita sa le parcurgi pentru ca apoi sa te perfectionezi.

Voi incepe cu videotutorial.ro, locul unde gasesti peste 1000 de tutoriale, foarte bine realizate din mai multe domenii de activitate. 

Un alt site util, de data aceasta in limba engleza este sixrevisions.com/category/tutorials aici gasim tutoriale de lucru in photoshop, chiar daca sunt in engleza sunt foarte bine explicate si structurate incat oricine cred ca poate invata cat de putin chiar daca nu stie engleza.

Pe langa tutoriale de photshop gasim si foarte multe iconuri de downloadat, texturi si alte unelte pentru a crea designurile ideale, plus o multime de alte unelte folositoare.

themeshaper.com/2012/10/22/the-themeshaper-wordpress-theme-tutorial-2nd-edition/ Acesta este un tutorial pentru crearea temelor wordpress, este lafel foarte bine structurat, un tutorial pe care il parcurg acum, este mai greu de parcurs un astfel de tutorial cu un monitor dar, momentan ma descurc, pentru asa ceva sa-ti fie mai usor este ideal sa lucrezi la doua monitoare, pe unul sa ai tutorialul iar pe celalalt sa faci treaba, sa aplici tutorialul cap coada, fara a da copy paste, sa scri litera cu litera si punct cu punct.

Acestea sunt cam cele mai bune tutoriale gasite de mine, in caz ca mai gasesc cate ceva, voi updata lista si sper sa fie folositoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *