Restaurante in Bucuresti, multe si diversificate

Undeva in preajma craciunului, voi face un drum in BUCURESTI si mi-a venit mie acum sa caut ceva locuri pe acolo sa vad prin ce birt ma cazez o ora, doua sa alimentez. Si astfel l-am intrebat pe google cunoscut si drept Gogu atot stiutorul si datatorul de rezultate in cautarile de toate felurile. Nu stiam ca Bucurestiul are atatea restaurante cate mi-a dat ca rezultate la cautarea restaurante Bucuresti, nu prea umblu prin localuri dar, de data asta gogu m-a ajutat destul de mult sa-mi fac o idee.

images (1)

Asa am gasit cateva siteuri care se ocupa cu prezentarea de „birturi” cum le spun eu sau restaurante cum se vor a fi, site-uri pe care am gasit si ceva interesant.

Am gasit un restaurant vietnamez, ca tot ma intrebam eu unde duc astia maidanezii inafara de fabricile de mezeluri. Cred ca este interesanta mancarea intr-un astfel de restaurant vietnamez, tentandu-ma bine inteles sa mananc ceva mancare scarbos de neconvenionala pentru stomacul si papilele mele gustative.

Am mai gasit un restaurant rusesc unde probabil ca m-as duce doar intr-o seara in care sa am chef sa ma imbat ca porcul cu niste votca ruseasca de calitate chiar daca nu le prea am eu cu sporturile astea, in ultimul timp band maxim o bere.

Si preferatele mele restaurantele de tip Fast Food, unde mancarea clar este mai buna ca la MC Donald’s, macar la aceste fast fooduri de cartier carnea arata a carne, painea a paine si sosul are gust de sos nu de pamant. Imi este dor de un kebab, unul mare cu detoate.

Uitandu-ma asa prin listele de restaurante, pot spune ca in Bucuresti poti fi o gravida fericita, poti manca ce poftesti, ai restaurante de tot felul, de la traditionale la cele mai exotice unde poti manca azorei sau tomi ori jerry fara sa ai habar macar de ce ti se pune in farfurie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *