Restart, reboot, format, new sistem

barca-in-furtunaAlergatura si sudoare, efort si extenuare, se inchid ochii necontrolabil, sunt in razboi cu mine, nu ma recunosc, devin stresant si pentru mine, devin posesiv, nici eu nu mai stiu cum devin.

De azi, imi vad de treaba, nu renunt la nimic si nu dau inapoi doar pur si simplu incerc sa revin undeva la nivelul solului nu doar cu picioarele ci si cu capul. Incerc sa las oamenii in pace caci mie frica sa-i pierd, nu toti, doar cei la care tin, cei pe care-i respect.

Nu imi place situatia, nu imi place ca nu e cum as vrea sa fie dar, inainte de mine sunt altii, inainte de toate nu pot fi toate in favoarea mea.

Cat de curand voi pleca, voi lasa totul in urma, aici, eu voi fi in alta parte, voi fi undeva unde probabil nu voi cunoaste pe nimeni, unde voi fi minoritar intre majoritari. Voi avea un nou inceput, o noua viata sau cel putin sper ca voi reusi sa ma rup de aceste meleaguri pe care, mai totul este impotriva mea.

Momenta vorbesc cu mine, ce imi spun? Asta incerc sa aflu, poate din randuri voi reusi sa inteleg macar eu ce gandesc, daca mai gandesc sau daca mai are rost sa ma gandesc ca gandesc la ceea ce cred ca gandesc atunci cand gandesc, repetand obsesiv gandesc la fel cum in gand obsesiv imi intra o singura o singura persoana din zecile pe care le cunosc…

Acum nu stiu ce sa mai zic, sunt despins, deprins, impins spre….. abis, un fel de hau al constiintei, incerc sa-mi dau restart prin randuri, astern ganduri pentru a intelege, pentru a ma descarca, pentu ca blogul asta intr-un mare fel este subconstientul meu, cel mai negru colt al constiintei mele doar in cuvinte-l pot gasi asa ca scriu si chiar daca cineva spunea ca scriu prea multe pe blog, eu scriu, nu ma intereseaza cine citeste ce scriu…..eu doar scriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *