Relaxare pe bicicleta

Caldura insfarsit, caldura mare, astazi m-am plimbat dupa munca cu bicicleta, am mai facut cateva poze si acum stau sa ma odihnesc putin uitandu-ma pe harta berlinului sa vad pe unde pot sa mai merg. Am cam vazut tot ce este de vazut in Berlin, Domul, Cladirea parlamentului, Portile Brandenburg, Zidul Berlinului, Mausoleul, mai am zoo si acvariul. Parcurile deja le cunosc ca in palma, stiu unde, ce si cum deja si nu ma mai ratacesc.

Acum imi fac planul de parcurs pentru maine, sa vad pe unde voi mai ajunge si ce voi mai face, in rest odihna si pedalare. Cred ca in seara asta ajung cel mult pana la aeroport, sunt 7 km dar cu bicicleta ajungi imediat, cu putin efort esti aproape de imensele avioane. Maine ma voi duce la lac din nou, poate ma voi si balaci putin, apoi merg prin padure, mersul prin padure cu bicicleta ma relaxeaza. Aici padurile au drumulete asfaltate sau cel putin pamant frumos nivelat, este superb si dupa o saptamana de munca iesirea in parc este tot ce-ti trebuie pentru a incarca bateriile.

Berlinul are locuri frumoase dar, nu de-ajuns de multe, posibil sa ma indrept spre periferie mai mult, poate este mai frumos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *