Relaxare aici

Ave Hotel- cafenele- shopping

Daca sunteti dornici de cunoasterea capitalei noastre, Bucuresti, de la cafenelele exclusiviste si pana la parcurile vesele si in acelasi timp vii, Ave Hotel se recomanda o gazda foarte buna in orice perioada din an. Fie ca alegeti sa va bucurati de placerea shopping-ului din cele mai mari centre comerciale, sau alegeti sa faceti o vizita la Muzeul Palatului Cotroceni sau Antipa, hotelul reprezinta puntea de legatura dintre toate acestea.

camera hotel bucuresti

Bataile de cap cauzate de cautarea unui loc de cazare potrivit sunt rezolvate atunci cand este asigurat un ansamblu in care oaspetii sunt delectati cu servicii inovatoare. Ave Hotel asigura un sejur relaxant si in acelasi timp desfasoara campanii si oferte speciale adaptate fiecarei categorii de turisti, fie ca vorbim despre business, consumatori de spectacole, aniversari speciale sau oaspeti obisnuiti.

Ave Hotel aduce in premiera in Romania serviciul de plata pentru cazare prin intermediul telefonului mobil inteligent. Aplicatia SEQR permite fiecarui vizitator sa plateasca fara carduri si fara numerar. Implementarea sistemului de plata/ aplicatiei SEQR face parte dintr-un test pilot adresat persoanelor fizice si organizat de Granti Bank pentru clientii sai.

De asemena clientii si oaspetii pot beneficia de promotia long stay daca petrec mai mult de 5 zile, sau de long stay pentru o sedere de peste 25 de zile. Promotiile sunt valabile pentru toate cele sase categorii de camera oferite: Camera “Single Luxury”, Studio “Deluxe”, Apartament “Intim”, Camera “Double Luxury”, “VIP Room” sau Apartament “Family”. Pentru Apartamentul “Intim” la promotia pentru 25 de zile, tariful scade de la 230 lei/noapte la 210 lei/noapte.

Hotelul asigura accesul rapid catre centrul istoric al orasului unde va puteti lasa prada unui univers incarcat de istorie, lumini si care vibreaza. Cafenelele cochete, piatra cubica, rasetele indragostitilor rasunand pe stradutele inguste, toate merita traite. Ave Hotel propune clientilor ospitalitate cu peronalitate la preturi accesibile.

Ave Hotel va asteapta cu drag !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *