Relax si entuziasm

Dimineata si iar plimbare, acum am iar bicicleta, am mp3 player si mi-am luat astazi si o camera video/ foto cat de cat pentru a nu mai face poze cu telefonul, acum pozele sunt ceva mai bune, nu excelente dar macar se intelege mai bine ce vreau sa arat prin ele. In plus pot spune ca am gasit un parc in care ma relaxez total, este defapt o bucata de padure, cu drumulete forestiere dar si drumuri si poteci asfaltate, are de toate pentru fiecare, in plus varietatea pasarilor vazute in el este…. pfff mirific, de la acvile la bufnite care buhuie nestingherite, stiti voi BUHUHUUU. Lacul cu valurile lui line te duce parca intr-o alta lume iar lipsa grijilor si multumirea care o ai cand sti de unde ai plecat si unde ai ajuns sunt pe deplin energizante.

Pedalez nestingherit cu castile pe urechi ascultand cursuri de germana si incercand sa invat repetand ce spun cei din curs, nemtii poate cred cas nebun dar tot invat eu germana. Acum ma delectez cu putin AC/DC si o cola rece, mai scriu pe aici si incerc sa profit de timpul liber cat de mult se poate. Astazi o sa ma mai duc la plimbare dar momentan odihnesc putin picioarele apoi iar la pedalat. Ma voi duce sa fotografiez cateva casute foarte frumoase sa vedeti cum stau nemtii in cabanute in timpul liber, sunt extrem de frumoase si zone foarte linistite, aer curat, tot ce-ti poti dori.

Este urat ca nemtii nu deschid magazinele mari cand este sarbatoare la catolici, nu gasesti tu un mall deschis, ceva unde sa mai umbli, sa te uiti prin magazine…. Sunt doar buticile turcilor deschise, in rest totul inchis.

Mai pun acum cateva poze pe aici, pentru a le vedea si voi si pentru a le vedea si eu peste ani si ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *