Recenzie

Nu am mai scris de ceva timp ceva mai personal pe blog, in dimineata asta voi face o scurta „recenzie” a zilelor care tocmai au trecut. Ultimele zile au fost brazdate de munca, munca acasa, prin vecini si la calculator din care au mai iesit ceva banuti, s-au strans si momentan mi-e bine. Astept blackfriday, vreau sa imi iau un monitor cu care sa lucrez mai simplu pe laptop, sa lucrez la doua monitoare pentru ca este mai simplu sa ai un desktop mai mare in care sa ai deschise mai multe lucruri odata sa nu mai stai sa minimalizezi o treaba pentru a o vedea pe cealalta. Ma gandesc si la un sistem pc care sa imi fie de ajutor dar, asta mai incolo, probabil pe la inceputul anului viitor, momentan ma voi descurca cu laptopul.

Am de gand sa imi deschid si un PFA dar nu m-am gandit prea bine la domeniul in care sa activez, un domeniu va fi sigur in online dar al doi-lea oscileaza intre renovari si comercializarea de scule si unelte precum bormasini si altele. Nu prea stiu ce sa fac, ma cam incurca situatia din tara, imi cam taie tot avantul cand vad atata coruptie, prostie si legi date pentru a faboriza mai marii puterii.

In rest, doza zilnica de stiri, de critici la adresa pseudojurnalistilor care nu sunt in stare sa scrie despre altceva decat Dragusanca, Pistol si alte distruse pe care ei le venereaza. Mai vezi pe acolo cate un popa cu BMW, o catedrala nou inceputa cu un proiect care s-ar potrivi mai degraba unui palat, mai o pupatura de hoituri zise ele si moaste….

Sunt oarecum revoltat de lumea in care traim, o lume in care zeii sunt pusi mai presus decat propria-ti persoana, in care mori ca asa a vrut nu stiu ce zeu, astepti la zei sa te vindeci de raceala, speri ca zeii sa te ajute sa treci un examen, ma dezgusta cum unii se vand iar altii fac averi.

In rest totul bine, mai treaba, mai plimbare, mai o vorba, mai un vin fiert, o bere pe saptamana, cafea dimineata, o ciocolata, un articol, o muzica, ceva mancare si cam asa trec zilele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *