RCA ieftin ofera reduceri de 18% la polite

O sa va vorbesc in acest articol despre noua campanie a RCA ieftin prin care oricine poate accesa reduceri de pana la 18% la politele RCA. Insa nu campania ma intereseaza pe mine, momentan nu am masina, ma intereseaza modul original de promovare, prin intermediul unor domnisoare cu plancarde, acestea fiind costumate in politiste, marinar sau pilot de avion. Este foarte interesanta metoda de atragere, oricui ii sare in ochi o domnisoara „bine” chiar daca este acaparata de o plancarda.

Tinand cont de metodele de promovare a RCA ieftin, pot spune ca tipii ce se ocupa de marketing si publicitate sunt bine instruiti si stiu cam ce au de facut. Ei reusesc sa creeze campanii de promovare interesante, prin care totodata informeaza publicul despre riscul unor accidente si situatii neprevazute. Indeamna la cumpararea politelor rca dar si informeaza, astfel un om informat este aproape sigur unul interesat de produs.

Nu am studii speciale in domeniul publicitatii dar am idee despre cum se promoveaza un produs, iar cei de la RCA imi dau deseori idei de promovare care imi vor fi folositoare. Erau mai demult doua filmulete pe net publicate de ei care sunt de-a dreptul geniale si voi posta unul in ceea ce urmeaza, filmuletele apartin proiectului volanii in colaborare cu rca ieftin.

Acum materialele publicitare sunt altele, sunt cateva poze pe care le voi posta impreuna cu un nou filmulet al actualei campanii. Sa nu o mai lungesc prea mult, indemn conducatorii auto (in curand sper ca si eu voi fi unul din ei) sa achizitioneze polite de la RCA ieftin pentru siguranta despagubirii pagubleor dar si pentru cea a suportului de calitate de care veti dispune. Fiti siguri ca in caz de nelamuriri nu va suna telefonul ocupat si nu veti asculta melodii de fundal zeci de minute pana va va raspunde un dispecer plictisit.

In continuare va prezint pozele campaniei. Dupa cum veti observa plancardele contin mesaje esentiale pentru soferi, cele mai intalnite vicii ale soferilor se ascund in cele 6 plancarde.

poze_fete_afise_72dpi_1 poze_fete_afise_72dpi_2 poze_fete_afise_72dpi_3 poze_fete_afise_72dpi_4 poze_fete_afise_72dpi_6Fetele, sunt prezente, mesajele, sunt la locul lor, campania ruleaza iar voi soferii puteti sa beneficiati de reduceri de pana la 18% la politele rca, promotie disponibila acum pe site-ul rca-ieftin.ro, asteptandu-si beneficiarii. Eu stiu sigur ca atunci cand imi voi lua masina, ei vor fi brockerii mei, oamenii de care la necaz (sper sa nu am nevoie) vor fi cei care mi-au gasit asiguratorii ce vor sarii cu banii.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *