Randuri

Voi incerca sa scriu cateva randuri pe aici, sunt foarte obosit dupa o saptamana de munca, o saptamana care m-a extenuat deoarece am ajuns la fatada, trebuie sa ridic foarte multe galeti grele la scripete 5 etaje, saci si altele, tone intr-o zi…. Unele materiale sunt atat de grele incat daca nu ridici in doi sau daca da celalalt drumu la funie, te trag sus cu totul.

In fine, munca-i munca si mai am cam 3-4 zile asa grele apoi trec la vopsit si alte dracii usoare care le faci mai cu placere, una peste alta saptamana asta a fost buna pentru ca mai dezvoltam putin conditia fizica chiar daca seara cad lat, sunt avantaje si dezavantaje la munca asta. In weeckend sau mai exact duminica, imi voi repara bicicleta sau imi voi lua alta, depinde cat de scump gasesc un schimbator de viteze pentru pinioane, apoi daca o fac ma voi duce la un lac unde voi da 7 euro si ma voi plimba toata ziua cu o barca cu vasle pe toata lungimea lacului, printre rate salbatice si gratioasele lebede. Este un peisaj mirific acolo, extraordinar locul, amenajat, curat si linistitor, exact ce imi trebuie dupa o saptamana de munca.

M-am mai obisnuit si cu nemtii astia iar acum imi voi descarca un curs de germana auditiv de pe net si il voi pune pe mp3, astfel ascultand toata ziua ce spune in curs, poate voi reusi sa invat macar putin germana, atat cat sa ma descurc cu nemtii. Aici daca inveti limba se deschid noi usi, pot trece de la 5 euro pe ora la 15-20, pot lucra in alta parte uitand de santier, poate fi altfel.

Am o multime de lucruri de facut acum, luna asta scap total de datorii si ma pun pe strans bani de masina si pentru renovat casa, adica regandit casa deoarece o voi schimba total, o voi reamenaja, o voi face exact cum imi place.

In rest ce sa zic, imi este dor de casa, de familie, de Speedy, de prieteni, de tot de acasa si chiar de scoala, la scoala nu-mi placea dar nici nu imi displacea, eram acolo cu colegii, mai la ore, mai pe langa, mai un film, mai o savarina… Viata de liceu e cu totul altceva decat cei acum, imi este dor si de profesori, sa-i tot intreb daca ne scot afara la aer… Multe tare imi trec prin cap dar momentan ma opresc aici ca ma cam ia somnul, voi reveni si mai scriu cateva randuri poate maine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *