Protejeaza-ti locuinta cu sisteme de protectie senzoriale sau video.

Traim intr-o lume a tehnologiei dar si a infractorilor, iar pentru a ne apara de infractori suntem nevoiti sa apelam la ehnologie. Tehnologia a evoluat in ultimul deceniu extrem de mult si acum suntem protejati cat de cat bine prin intermediul noilor aparitii in materie de sisteme de securitate video sau senzoriala.

Orice institutie trebuie sa fie protejata, fie ca este vorba de un butic langa sediul politiei, fie ca este vorba chiar de sediul politiei, in ziua de azi oricare dintre ele pot fi tinta jafurilor. Cum ne protejam proprietatile?

Sunt doua metode mari si late…

Senzorial, prin montarea de senzori care la detectarea miscarii sa porneasca o alarma, alarma poate fi sonora sau muta, cea sonora emitand la fata locului iar cea muta transmitand o alerta firmei de paza.

Cea mai buna forma de protectie este cea combinata, adica montam alarme pe senzor dar, este ideal sa plasam si niste camere de supraveghere la puncte de posibil interes pentru spargatori. Astfel daca infractorii dispar pana la sosirea politiei sau a angajatilor firmei de paza, acestia pot fi identificati pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Cele mai bune echipamente de supraveghere si protectie se pot achizitiona online de pe www.titanicshop.ro un site dedicat dispozitivelor de protectie si siguranta.

Pe siteul mentionat gasiti atat sisteme de protectie pentru cladiri cat si pentru autoturisme la preturi bune. Sunt o multime de siteuri care se ocupa cu comercializarea acestor produse dar, in general sunt nisate pe o anumita gama de produse, posibilitatea de a alege fiind limitata, de aici poti alege exact ce ai nevoie si pe langa sisteme de securitate si supraveghere gasesti si multe alte gadgeturi si lucruri utile precum frigidere de masina, camere video pentru sporturi extreme, statii emisie-receptie si altele.

Asadar tot ce vrei intr-un singur loc.

Pe langa comercializarea acestor sisteme, titanica shop se ocupa si de instalarea si punerea in functiune a tuturor sistemelor comercializate, chiar si instalarea de xenoane pe autoturisme, sisteme cctv, interfoane si videoconferinte, iar lista poate continua.

Eu cred ca poti dormi linistit asigurandu-ti locuinta sau sediul firmei contra efractiei sau vandalizarii, se stie ca foarte multe sedii de firma sunt tinta vandalizarii din partea concurentei sau a tinerilor teribilisti, sunt tinta hotilor care cu o dibacie iesita din comun fac disparute toate lucrurile de valoare.

Pentru putin amuzament, era un banc cu hoti din diferite tari…

La un concur de furat, participa hoti din Germania, Franta si Romania, obiectivul fiind de a goli o cladire intr-un timp cat mai scurt.

Prima data intra hotii din Germania, dupa 10 minute se anunta prin boxe:

„Participantii Germaniei au reusit sa goleasca incaperea, facandu-se nevazuti intr-un timp de 9 minute si 20 de secunde”

Apoi este randul Frantei si se aude ” Reprezentantii frantei au reusit sa goleasca incaperea in 7 minute si 30 de secunde, facandu-se nevazuti”

Acum este randul Romaniei, dupa doua minute se aude in difuzoare ” Atentie, ni s-a furat incaperea”

Asadar, fiti cu bagare de seama la hoti si asigurati-va ca sunteti protejati de musafirii nepoftiti care nu prea au somn noaptea, umbland precum colindatorii in ajunul craciunului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *