Protectia calculatorului asigura o navigare sigura indiferent de domeniu

Atunci cand petrecem foarte mult timp la calculatorul nostru si accesam foarte multe informatii din surse diferite, atunci cu siguranta am avea nevoie de cel mai bun program antivirus capabil sa faca fata oricarei situatii.

Site-urile de phishing, fisierele corupte si bazele noi de virusi nu mai sunt o problema nici macar pentru antivirusurile free, care au dezvoltat noi concepte in anul 2017, puse la dispozitia utilizatorilor in varianta lor clasica, pentru o experienta web fara perturbari.

Daca nu efectuati la nivelul calculatorului dumneavoastra operatiuni ceva mai complexe precum tranzactii bancare, lucrul in limbaj de programare, diferite programe de marketing, inginerie sau arhitectura, atunci un program antivirus free ar putea sa fie de departe solutia pentru a nu va afecta calculatorul in vreun fel.

Aceste programe antivirus nu cer foarte multe resurse hardware de la pc-ul dumneavoastra si mai mult, opereaza in liniste scanari fara sa va perturbe activitatea pe care doriti sa o faceti.

Care sunt cel mai bun program antivirus in 2017, care ar putea  asigura o protectie buna zi dupa zi pentru calculatorul nostru?

Marile brandu-uri au pus la dispozitie diferite variante free care sunt de departe elemente de design  si siguranta foarte eficiente, cateva dintre ele fiind AVG Antivirus Free, Avast Free Antivirus, Avira Free Security Suite sau Panda Security.

Una din cele mai complete variante oferite publicului larg in mod gratuit este de departe Avira, un antivirus care pune la bataie atat protectie pentru calculatorul propriu cat si protectie de navigare web.

Chiar si protectia impotriva virusilor de tip ransomware a devenit o solutie viabila pentru acest pachet gratuit de antivirus, iar site-urile care sunt dotate cu atacuri de tip phising, au capacitatea sa fie blocate in mod instantaneu de acest antivirus.

Mai mult decat atat, acest antivirus dispune si de o serie de unelte utile pentru calculatoarele moderne, asigurand astfel o stergere sigura a istoricului online sau economisirea de memorie.

V-ati gandit vreodata ca acest antivirus ofera si solutii private de protectie a adresei IP? Prezinta optiuni de VPN, capabile sa ascunda ip-ul dumneavoastra, sau regiunea in care va aflati, blocand astfel accesul la astfel de informatii de pe pc-ul dumneavoastra.

Daca in trecut acest lucru nu era posibil, iar operatiunile clasice primau, la nivelul tehnologiei la care am ajuns un antivirus poate face munca de unul singur fara sa ne intrebuinteze nici macar putin pentru a ne mentine calculatorul la parametrii optimi, un salt absolut remarcabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *