Prostitutia si categoriile ei + sistemul in Romania

Hai să mai critic puțin sistemul…. Astăzi vol dezbate problema prostituției.

PROSTITÚȚIEs. f. Faptă (infracțională) comisă de femeia care practică relații sexuale cu diverse persoane pentru a-și procura mijloacele de existență. ◊ Casă de prostituție = bordel. ♦ Viață dusă de o prostituată. ♦ Fig. Înjosire, degradare. – Din fr.prostitution.

Deci, prostituția și la noi ca în alte țări este ilegală. Acesta este un punct comun între românia și alte țări iar un altul este că deși prostituția este ilegală, se practică în televiziune, pe stradă, școli etc.

Adică, cum se practică în televiziune?

Luăm un program, ne uităm o oră pe acel program și este imposibil să nu apară într-o emisiune, o „domnișoară” sumar îmbrăcată (deseori nici nu-ți dai seama dacă este îmbrăcată) sau este aproape imposibil să nu auzi despre „vedeta x” (nu dau nume) că vrea să facă sex cu nu știu câți bărbați într-o seară. Asta ce este? Sună gen „fac sex moca cu oricine, aștept oferte”. Sau sunt eu mai neinformat și poate că există două tipuri de prostituție:

  • Legală – Aceasta este prostituția profesională, o fac doar vedetele, curvele ieșite din anonimat.
  • Ilegală – Aceasta este prostituție amatoare, o fac doar amatoarele, curvele care o altă sursă de a câștiga un ban, nu au.
Deci, oamenii în special politicieni și alți prea înalți ai României și ai altor țări, nu aprobă legea prin care prostituția să se legalizeze tocmai pentru a nu le lua pâinea de la gură primei categori de curve, politicienii în general fiind clienți fideli acestora.
Așa cum majoritatea lucrurilor sunt împărțite în două categorii, așa și prostituția este împărțiră tot în două categorii, cea pentru amatori și cea pentru profesioniști.
 
Dacă aveți un reproș sau un comentariu despre acest post, îl aștept!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *