Oferă-ți șansa de a fi jurnalist!

Invata de la cei mai buni sa dai mai departe stirile de bine,
Cursul este oferit gratuit in cadrul proiectului “Promovam Prahova”, cofinantat de Consilul Judetean Prahova si Federatia ONG Prahova.
Conditii de participare:
 • Sa fi elev al liceelor din judetul Prahova,
 • sa sti foarte bine limba romana,
 • iti place sa citesti stirile si crezi ca le poti scrie.
Competentele capatate in urma cursurilor online vor fi puse in practica in cadrul atelierilor practice de jurnalism, prin munca de editare si postare a stirilor de bine, culegerea informatiilor din toate domeniile si pregatirea articolelor.
Cunoscandu-va mai bine, veti colabora mai bine si veti reprezenta o formidabila forta de promovare a brand-ului Prahova sub toate aspectele (cultural, istoric, economic, turistic, artistic). Rezultatul final este un mediu european care sa motiveze tinerii sa ramana in Prahova, sa lucreze in Prahova si sa isi aduca aportul la dezvoltarea locala.
Sistemul de lucru in cadrul instruirii ca jurnalisti este unul flexibil si permite accesul unui numar mare de tineri. Astfel, partea teoretica va fi sustinuta online iar partea practica in ateliere de lucru. Partea practica nu este obligatorie pentru toti aplicatii, ci doar pentru cei care vor sa publice articolele lor pe portalul de stiri www.promovamprahova.ro
Se oferta: certificat privind instruire ca juralist, accesul intr-o echipa dinamica si tanara, oportunitatea perfectionarii ulterioare ca jurnalist, oportunitatea de a cunoaste jurnalisti de marca ai judetului Prahova si nu numai.
Pentru a beneficia de aceasta formare este necesar sa trimiteti CV-ul si o scrisoare de intentie la adresa promovamprahova@gmail.com pana in data de 30 Octombrie 2011.

2 Responses to “Oferă-ți șansa de a fi jurnalist!”

 1. Yamasha spune:

  Sunt din Prahova, chiar nu stiam de site-ul asta. Nu prea s-a promovat ok dupa parerea mea.

  • MarinelPadurice spune:

   de promovat noi incercam sa-l promovam, dar fara bani nu faci prea multe… si eu sunt voluntar redactor voluntar, mie-mi place dar altii nici nu vor sa auda sa faca ceva fara bani….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *