Proiect interesant din domeniul constructiilor

In cele ce urmeaza o sa va prezint un proiect care mie mi se pare foarte interesant. Desi nu am apucat sa il testez, am mai dat de el pe diverse forumuri si site-uri si chiar mi se pare o idee geniala.

Este vorba despre site-ul www.5oferte.ro – un site care face legatura intre client si firmele din domeniul amenajarilor si constructiilor in special.

Pe scurt: Daca ai de intretinut o lucrare de renovare a apartamentului, de construit o casa, de montat un acoperis sau daca pur si simplu ai nevoie de un instalator, atunci postezi detaliile anuntului pe site si in cateva zile vei primi oferte de la maxim 5 firme din orasul tau care pot duce la bun sfarsit lucrarea. Ofertele pe care le vei primi vor fi de asemenea detaliate, cu pret final si pret pentru manopera, facandu-ti astfel o idee completa asupra costului. Iar tie nu iti mai ramane decat sa alegi cu cine incepi colaborarea. Iar marea surpriza este ca totul e gratis : )

Oricine isi poate inscrie firma pe site si poate aplica la proiectele din zona gratuit, insa va trebuie sa plateasca 5 euro pentru orice proiect pentru care se incepe colaborarea. Adica daca nu ai clienti, nu platesti.

In concluzie, este un proiect benefic si eficient atat pentru firme de constructi si amenajari cat si pentru cei ce au lucrari de realizat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *