Programe utile in calculator

Voi ce programe mai folositi prin calculator? Eu voi face o lista cu programele folosite aproape zilnic si recomandate dupa o formatare, programe foarte utile in orice calculator pentru diverse activitati desfasurate.

Ca sistem de operare recomand Windows 7, stiu ca a aparut Windows 8, l-am testat dar ca si altele precum vista sau xp nu ma satisface cum o face 7. Parerea mea este ca windows 8 este cel mai prost sistem de operare, ramanand bun doar pentru tablete si smartphone-uri, pe pc normal te incurci in interfata jalnica a acestuia, nu imi place deloc.
Acum pentru arhive rar si zip eu folosesc si recomand WinRar, este usor de folosit si foarte practic. 
Daemon Tools pentru imagini iso.
Notepad ++ pentru programare, pentru modificat sau creat coduri html, css, php si multe alte limbaje.
Microsoft office 2010 pentru documente text, power pointuri, excell, access, publisher etc.
Ca antivirus recomand Norton sau Bitdefender, amandoua variantele sunt foarte bune, protejaza foarte bine si te scapa de intrusi.
Pentru filme recomand VLC sau BS Player.
Ca Browser recomand Google Chrome, rapid si usor de folosit.
Utorrent pentru descarcari de pe torrente.
Free youtube to mp3 converter pentru descarcare muzica de pe youtube, chiar daca nu ne place toti facem asta, inca nu ne permitem sa cumparam albume.
Team Viewer pentru a cotrobai prin calculatoarele altora oferindu-le ajutor sau pentru a inchide calculatorul surorii tale.
Skipe si yahoo mesenger pentru discutii interminabile.
Photoshop pentru a modifica imagini si multe alte lucruri.

Cam astea sunt programele ce le folosesc zilnic pe calculator, sunt programe cunoscute si foarte utile, acestea cred ca nu ar trebui sa lipseasca din calculatorul nimanui.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *