Problema sirienilor refugiati. NU VREAU REFUGIATI IN ROMANIA!

Salut, in dimineata asta vreau sa vorbesc putin despre situatia refugiatilor din Europa. Este o situatie delicata care pe mine ma ingrijoreaza. In primul rand nu accept ca Romania sa primeasca refugiati Sirieni, fundamentalisti musulmani care se pot arunca in aer in orice moment.

In primul rand sa o luam asa, de unde provine ISIS? Din acea regiune de unde vin si refugiatii, cine poate foarte usor sa se dea drept refugiat? Tocmai adeptii ISIS care sub pelerina de refugiat se poate infiltra fara probleme in orice colt al Europei pentru ca vezi, el defapt fuge de razboiul din tara lui. Ba ma lasi, daca va uitati putin la reportajele care arata marea de refugiati, veti vedea ca sunt mai multi barbati, barbati in putere care puteau lupta pentru tara lor dar nu frate, au lasat femeile si copii acolo iar ei au fugit in Europa. Ceva chiar da cu virgula in ecuatia asta, poate sunt eu paranoic dar chiar cred ca odata cu „refugiatii” Europa isi poate scrie testamentul, vom vedea metrouri si piete aglomerate sarind in aer, vom vedea avioane pierdute de pe radar si aterizate pe undeva prin munti sau pe casele oamenilor cu susu-n jos.

Intrebare: Dece nu ii primesc tarile arabe? Au aceeasi relgie, cred in aceleasi idealuri, au bani, ii pot primi dar nu frate, ei vor inadins sa vina in Europa, sa stam noi cu frica ca un arabet ne poate arunca in aer oricand, ca ne poate decapita si ne poate da boasele la caini de parca le-ar da bomboane.

Parerea mea, urcam toti arabetii de se dau sinistrati intr-un tren si ii trimitem inapoi de unde au venit, noi traim fericiti iar ei, ei sa se descurce cum or vrea, cum s-au descurcat si pana acum.

One Response to “Problema sirienilor refugiati. NU VREAU REFUGIATI IN ROMANIA!”

  1. Madness spune:

    Stai liniștit că pe noi oricum nu ne întreabă nimeni ce vrem și ce nu vrem.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *