Problema mutării mobilei

Probabil este ultimul articol scris de la biroul meu, scris din țară, în care vă voi vorbi pe scurt despre problema mutării mobilei, care o au unii dintre noi.

Atunci când te muți în casă nouă sau vrei să duci mobila la altcineva, ar trebui să ști că există firme specializate în Servicii de mutari mobila care pe lângă faptul că îți mută mobila în siguranță, o și protejează și chiar o demontează și o montează în deplină siguranță. Aceste firme au oameni specializați în desfășurarea activităților de mutare și sunt și foarte rapide.

Mulți, (eu nu am trecut prin asta dar la vară s-ar putea să trec) preferă să-și mute singuri mobila iar la destinație se trezesc cu zgârieturi și cu mobila distrusă deoarece nu au echipamentul necesar mutării și protecției acesteia dar în zilele noastre nu mai trebuie să ne batem capul cu asta.

Dacă e un lucru pe care îl detest, este să car mobilă, să o mut de colo- colo sau să o șterg de praf.

Nu știu dacă o să mai scriu până plec dar, cert este că de sâmbătă nu voi mai scrie de la pc-ul meu, de la biroul meu, din camera mea și nici măcar din țară. Până una alta, vă las cu bine.

2 Responses to “Problema mutării mobilei”

  1. Raluca spune:

    te inteleg perfect, nu cred ca in mare parte este cineva caruia sa ii placa sa faca una din ceea ce ai enumerat tu mai sus in articol dar ce bine si frumos si ce mandru te simti atunci cand te duci sa ti’o cumperi :)) eu propun sa se reinventeze mobila si sa apara una care se muta singura si care se sterge singura de praf 😀 asa ca nu mai e mult pana in viitor.

  2. Octavian spune:

    Am fost nevoit sa apelez la aceste servicii de mutat mobila. Dupa ce ca mi-au cerut o caruta de bani , a trebuit sa platesc si combustibilul si muncitorii mi-au spus de la obraz ca fara bere nu misca un deget… Dar am trecut cu vederea. Dupa ce mi-au luat toata mobila si mi-au dus-o unde a trebuit , cand am despachetat-o era sa mor de inima… Bubuita , lovita , zgariata , etc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *