Presa și incinerarea marelui Sergiu Nicolaescu.

Sunt iarăși dezgustat de lumea în care trăim, de când a murit Sergiu Nicolaescu presa tot întreabă diferite vedete dacă a procedat corect Dana Nicolaescu incinerându-l pe acesta. Am văzut că a comentat ceva și oamenii bisericii, că e păcat că nu e bine că nu știu ce. WTF dacă omul asta a vrut, asta a primit iar biserica să ne mai lase cu tradițiile ei și predicile ei. Și eu prefer incinerarea, nu aș avea nevoie de popi să-mi cânte la cap sau cruci pe care să-mi scrie numele, nici măcar de alea 3 zile de stat în casă. Nu cred în lucrurile astea tradiționale creștinești, pentru mine sunt doar simple tradiții, povești și atât.

Nu văd de ce presa nu-și vede de treabă și tot pomenește de incinerarea lui Nicolaescu ca fiind ceva anormal, nemaivăzut… Omul poate a avut alte convingeri spirituale decât majoritatea oamenilor, poate a fost ateu, la asta nu s-au gândit, pur și simplu oamenii știu una și bună, ce dictează popa-i lege. Popii ăștia ce sunt? Sau cum s-a impus religia, ce averi au popii, nu se întreabă nimeni, toți se mulțumesc când le dă biserica o sarma dar refuză să vadă ospățul la care sunt chemați mereu popii, cu mese pline de bucate alese.

Mie sincer, unii mi se par prea slabi, nu pot trăi dacă nu au frică de ceva, dacă nu așteaptă ajutorul de la divinități și uită să se descurce singuri dar de la asta până a critica un om că trebuia să facă cum ți se pare ție a fi normal este cale lungă. Gândiți-vă că ce pentru voi este normal poate pentru unii sunt doar povești.

Mă deranjează faptul că presa a început să scrie numai prostii, promovează numai tâmpenii și ce merită promovat nu vede nimeni.

One Response to “Presa și incinerarea marelui Sergiu Nicolaescu.”

  1. petrica spune:

    deacord cu respectarea dorintei defunctului, iar despre presa romaneasca… rusine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *