Presa și ceea ce promovează.

Stau pe scaun și „bântui” pe libertatea.ro, zilnic chiar, nu pentru faptul că mi-ar plăcea, ba chiar mă dezgustă.
Totuși am o mare plăcere să le trimit toate greșelile găsite în articole și să le reamintesc zilnic că ar trebuii restricționat site-ul acela care ar vrea să fie un ziar online, da este un ziar online, sau mai bine zis o revistă porno cu acces la minori, un mijloc de promovare a prostituției și a inculturii. Ceva bun nu promovează, face din viața oricărei „vedetă” știre, ceva cu adevărat interesant nu găsești, fac din divorțuri telenovele, din țărănci fac dive iar din ciobani domni. Spune întregii lumi că „vedeta” x și-a pus silicoane, că y a pozat goală pentru revista x…. Hai să fim serioși, pe cine interesează asta? 
Într-o țară unde omul de rând cu un salariu minim pe economie sau sub minim nu are ce pune pe masă, aici unde problemele omului de rând sunt multe, crede cineva că îl interesează pe el când nu are ce mânca ce mănâncă „vedetele”?
Acum poate se întreabă cineva dece folosesc ghilimele când spun vedete… Păi dar ce noi avem vedete? adică Simona Sensual pe care o tot bagă ei în articole cum că și-a pus țâțe noi, este vedetă? sau Oana Zăvoranu care înjură mai rău ca un om crescut pe stradă descurcându-se azi iar mâine nu se știe, asta-i vedetă?
Vedete adevărate sunt puține și nu sunt cele ce apar zilnic la televizor, sunt acelea care duc numele țării ăsteia în lume, care fac ceva bun. Nu cele care ne fac de râs.
 
Se pot vinde ziare și fără a promova incultura sau prostituția, se poate dezvolta mult mai bine țara asta dacă s-ar promova turismul și lucrurile cu adevărat importante.
Acest post este nu pentru a critica doar Libertatea.ro ci pentru a critica toată presa din România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *