Portal24- un forum dedicat telefoniei

Cum multi, vor sa stie tot mai multe lucruri despre telefoane, smartphone si aplicatii pentru acestea, va voi prezenta un forum dedicat telefoanelor, smartphone și aplicatii-lor pentru smartphone.

Forumul se numeste Portal24 si este dedicat a tot ce inseamna telefon sub orice forma a lui. Pe acest forum veti gasi aplicatii in topicuri clasificate pe marca, de exemplu Nokia, un topic cu aplicatii pentru telefoane si smartphone nokia si multe altele.

Pe Portal24 puteti invata sa decodati un telefon, sa ill reparati sau il puteti vinde. Daca vreti sa va schimbati telefonul, va puteti cumpara un telefon. Aici puteti face oferte si pentru aplicatii si programe dezvoltate de voi, puteti gasi sonerii si imagini, teme si piese necesare repararii telefonului sau smartphoneu-lui tau.

Portal24 va ofera si noutati din lumea telecomunicatiilor, asa, vei putea fi la curent cu noi aparitii din domeniu, si cel mai important puteti sti cand se pune in vanzare un nou produs.

Daca nu ii dai de cap noului telefon cumparat, aici vei gasi raspunusul, de aici vei invata sa-ti utilizezi telefonul la capacitate maxima, iar, daca se defecteaza, aici gasesti rezolvarea la orice defectiune.

Intr-o lume in care telefonul mobil, este mai mult decat un accesoriu, este un lucru indispensabil, un forum pentru telefoane devine cea mai importanta sursa de pe internet pentru orice detinator al unui telefon sau smartphone, acesta inevitabil, lovindu-se de diferite probleme, cum ar fi vechea problema a decodarii sau vrand  o aplicatie inedita, in general firmele, pot apela la liberi profesionisti pentru crearea a diferite aplicatii si programe pentru smartphone, acestea fiind menite sa le ofere ajutorul necesar in afaceri. Tot la liberii profesionisti pot apela si persoane fizie care vor o aplicatie inedita si sunt dispusi sa plateasca pentru asta. Dar, nu in ultimul rand pe forumul Portal24, sunt multi dezvoltatori de aplicatii smartphone, care ofera aplicatiile create, gratuit spre testare si folosire, astfel acestia reusesc sa rezolve problemele aparute in functionarea aplicatiilor cu ajutorul utilizatorilor.

Deci prin urmare, orice posesor de telefon sau smartphone, ar trebui sa fie membru al Portal24 pentru a fi sigur ca nu va avea grija defectarii dispozitivului detinut, fie el telefon sau smartphone.

6 Responses to “Portal24- un forum dedicat telefoniei”

 1. Floriaana spune:

  Interesant portalul si cu siguranta o sa gasim chestii utile in el. Multumim de pont.

 2. Alina spune:

  Chiar interesant, ne mai domumentam si noi din cand in cand 🙂 Multumim

 3. xylitol spune:

  Sa speram ca asa nu mai dam banii aiurea la service-uri pentru decodare.

 4. Laurentiu spune:

  Era misto daca Denis isi dadea mai mult silinta in privinta forumului…nu asa se tine o comunitate 😛 Fara activitate, o sa fie si mai rau dar na…speram ca o sa fie totul ok pe viitor.

 5. Samira spune:

  Am vizitat forum-ul si chiar sunt postari interesante!

 6. Nicu spune:

  Foarte interesant portalul. Merita sa-ti petreci din cand in cand ceva timp pe el. Multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *