Ponta, Basescu si restu doar curve, hoti si curve

Draga domnilor ce ne conduceti, eu va scriu pe blogul meu si sper sa ajunga la urechile voastre faptul ca daca as avea puterea, v-as castra, eutanasia sau macar incinera de vii.

Dece toate astea?

Pentru ca sunt un tanar intr-o tara fara viitor, o tara bogata conduse de hoti si curve, o tara in care tanarul de rand cu parinti muncitori orinioara in uzine, rate la banci si intretinere de platit. Sunt un tanar care ar vrea sa isi ia o masina dar cu salariul mizer din Romania nu are nici o sansa, poate strange totusi de masina dar cu ce va plati RCA-ul proaspat majorat cu 60%? Apai pana fac eu 30 de ani mai sunt fix 7, in 7 ani sper sa fiu pe undeva intr-o tara civilizata condusa de oameni cinstiti sau cel putin de oameni cu o farama de respect pentru alegator si omul de rand.

In Romania ce avem? Nu avem nimic, nu mai avem spitale, nu mai avem fabrici, nu mai avem agricultura, nimic din ce a construit odata regimul comunist pe care nici macar nu l-am prins. Din ’89 pana azi doar ati furat, v-a-ti furat unii pe altii,v-a-ti vandut precum vand traficantii curvele, ne-a-ti vandut pe noi ca pe ultimii sclavi.

Draga Ponta, ma chiorbete impreuna cu Basescu si restu, ma oameni haini ce sunteti ce pula mea voi face eu in tara asta? Cine cromozonii mamei voastre de curve otancite va va plati pensiile enorme facute dupa bunul plac?

Ma jigodiilor in tara asta nu mai avem nimic, nici macar prezent sa nu mai vorbim de viitor. Unde sa ne ducem, noi ce sa mancam daca nu ne ajunge salariu sa ne platim utilitatile? Avem cele mai mari preturi in cacatul asta de asa zisa uniune Europeana in care cine mortii mamii lor sunt uniti? Suntem membrii Nato, Onu si altele dar cu ce crucea matii ne ajuta astea? Ne dau de mancare? Ne dau un job la noi in tara? Nu ne dau nimic!

Copii vostrii cu cati bani traiesc pe luna, stiu ce este aia munca, neajunsuri, boli netratate?

Cu spitalele noastre ce se mai intampla? Voi finantati biserici im mama lor de popi in straie aurite, curve ale zeilor. Voi pupincuristilor le asigurati un trai bun popilor insa uitati de scolile ce zac in paragina, uitati de spitalele cu paturi ruginite, mucegai pe pereti si lipsa de pastile.

Va doare-n cot de soarta noastra. Inainte de alegeri promiteti marea si sarea,, va dati doamne pentru a demonstra apoi ca tot curve sunteti si vorba aia, ce se naste din pisica, soareci mananca.

Noi in aceasta tara zisa Romania ce drepturi mai avem? Nu avem dreptul sa ne cumparam o masina caci, avem taxe de inmatriculare enorme, nu avem dreptul sa conducem caci polita RCA face poate cat salariul pe un an, nu avem dreptul sa muncim ca nu avem unde….

Acum intrebare: Ce se va alege de noi, de tara, de ce au creat parintii si parintii parintilor nostrii?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *