Dacă cei care ne conduc, se bat pe putere, oare de noi cui îi mai pasă?

Mă, nu mă pricep eu la politică, nici nu mă interesează dar cert este că nu sunt idiot, sunt realist și mă interesează viitorul meu ca cetățean al României. Deci ce m-a deranjat acum, actuala putere PSD, a aprobat sau a creat mai bine spus o nouă lege în câteva zile prin care s-au asigurat că suspendarea președintelui Traian Băsescu NU POATE FI amânată sau revocată sau ceva de genu. Și cum asta? Au modificat un pasaj din lege, constituție nu știu exact de unde pentru a se asigura că ăn cazul demiterii, curtea constituțională nu poate intervenii. Pur și simplu nu mă interesează dacă Băse pică sau nu, dar nu-mi plac intențiile lui Ponta și mai ales ale lui Antonescu care este obsedat de putere, poate fi un nou Ceaușescu sau mai rău.

Ideea este că Ponta este un puști prin parlament (spre deosebire de alții), condus de Antonescu și restul șacalilor burțoși și tare frică îmi este că o vom duce mai rău decât acum.

Deci nu îmi place deloc situația în care se prezintă lucrurile, anume faptul că acești vampiri să le spunem așa doar pentru a nu le da apelativul domnișoarelor de pe centură, se ceartă între ei, se războiesc prin  declarații una mai gravă ca alta și mă întreb… Dacă cei care ne conduc, se bat pe putere, oare de noi cui îi mai pasă?

Mă mai deranjează faptul că o lege cu adevărat necesară (gen cea pentru drogurile „legale”) nu o adoptă așa de repede, pierzându-se de multe ori prin sertare.

Răspunsuri ceva?

6 Responses to “Dacă cei care ne conduc, se bat pe putere, oare de noi cui îi mai pasă?”

 1. Laurentiu spune:

  E misto ca astia se bat pe banii nostrii…ei isi ating scopurile, intr-un final..si ajungem sa ne vaitam ca o ducem rau ..

  • MarinelPadurice spune:

   orice razboi este facut pe banii cetateanului…. problema lor nu este ca se bat… problema este ca se bat pe „ciolan”… acela din care a mai ramas osul….

   • Laurentiu spune:

    Ei bine, niciodata n-o sa putem spune ca a ramas osul..bani sunt, iar daca nu sunt, vin din imprumuturi 🙂 Imprumuturi pe care le fac unii si altii muncesc ani de zile ca sa le plateasca!

 2. Ionel spune:

  Din pacate ei nu prea au nimic de pierdut. Fiecare doreste sa ajunga mai sus si sa isi umple buzunarele dar la nici unul dintre ei nu le pasa de cetateni. Cel mai bine ar fi ca fiecare sa plece si sa vina altii. Ce credeti? 😉

 3. Alina spune:

  Nu cred ca exsita alta alternativa si cred ca partidul USL este cel mai potrivit in momentul de fata pentru a guverna. Alte variante nu aveam, trebuie sa speram ca de data asta ne va fi bine..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *