Poker online, o sursă de venit pentru unii

Vă spuneam mai demult despre un prieten care joacă des poker online și practic trăiește din asta. Acum după ce a căpătat ceva experiență în poker online, a ajuns să câștige săptămâna trecută aproape 1000€ într-o singură zi, jucând poker online.

Pe el oricine l-ar întreba ce job are el spune „poker-ist” pentru că nu are un job, câștigă mai bine din poker decât din orice alt job din România. Adevărul este că pierde și sume importante dar și câștigă, are destul noroc băiatul și chiar câștigă de cele mai multe ori. Mă gândeam să-l pun să mă învețe și pe mine cum stă treaba cu poker-ul poate cine știe, mă apuc să joc și eu din când în când.

Să ajungi să câștigi sume importante de bani, nu este ușor, trebuie să treci cu cititul pe o mulțime de site-uri/bloguri de poker și strategii de poker online și să înveți regulile jocului ca pe „cățeluș cu părul creț”. După ce vei învăța toate acestea te poți apuca de poker online, mai întâi gratuit până te acomodezi cu sistemul apoi pe bani. La început pe sume modice până îți vei forma un buget apoi începi să pariezi pe sume mai mari și întotdeauna trebuie să ști când să te retragi de la masă pentru an nu pierde dintr-un foc toți banii.

Poker-ul este de multe ori un fel de ruletă rusească, diferența fiind că acesta nu omoară instant, poker-ul te chinuie atunci când începi să pierzi de multe ori din propria-ți prostie sume importante de bani, sau toți banii. La jocurile de poker încă din pântecele jocului s-au pierdut și consolidat de-o-potrivă averi și prietenii.

Jocul de poker este de multe ori și un joc de echipă, specialiștii având semne proprii prin care își anunță cărțile din mână dar frumusețea jocului de poker online este faptul că nu se poate trișa.

Jucând poker online te poți îmbogății dar poți ajunge și în sapă de lemn, asta depinde de stilul de joc ales deoarece există oameni ce joacă la risc sau la sigur, pe bani mulți sau puțini, care știu să se oprească și cei care ajung să parieze pe viață.

3 Responses to “Poker online, o sursă de venit pentru unii”

  1. Laurentiu spune:

    Ultima oara cand am jucat poker, cred ca a fost pe bwin si am pierdut tot ce facusem la pariuri in 2 saptamani :)) Urmarea? M-am lasat 😀

  2. Lumidan spune:

    pentru ca sa obtii o sursa de venit cat de cat ok din poker, trebuie sa te si pricepi putin 🙂 hai sa fim seriosi, cei care fac intr-adevar bani din asta sunt destul de meseriasi, stiu si putina statistica si probabilitati.. de-ar fi asa simplu, toti ar castiga 🙂

  3. Tudor spune:

    Nu e deloc simplu sa faci bani din poker si chair e ca un job.. toti cei pe care ii stiu ca joaca stau cate 8 10 ore in fata calculatorului… dar asa-i daca te pricepi chiar o poti duce foarte bine…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *