Poate sunt hater dar nu dobitoc

Buna dimineata, stiu ca sunt un hater, urasc, urasc aproape tot ce ma inconjoara…. Detest politicienii, popii, politistii corupti, controlorii de tren corupti, doctorii corupti, sistemul intr-un cuvant.

Obisnuiesc sa las comentarii agasante pe facebook, nu prea comentez la pozele prietenilor dar pe paginile canalelor de stiri sunt printre cei mai activi comentatori. Critic sistemul si se pare ca unii sunt orbi sau prea prosti sa isi dea seama in ce lume traiesc.

Acum cateva zile am lasat un comentariu la una dintre postarile gandul.info si am primit un comentariu care m-a facut sa mi-a demonstrat si mai mult ca traim intr-o tara de orbi si prosti.

Poza postata este cea de mai jos, comentariul dat de mine

Padurice Marinel pe astia doi vreau sa ii vad atarnand precum pendula de stalpul semaforului (asta mi-a venit in minte acum, este bun orice stalp/grinda sau suport care ii poate sustine). 2 Curve politice care se cearta pe putere PE FATA, s-au certat si altii dar parca mai cu bun simt…. astia 2 in schimb, sunt ca 2 sacali care se bat pe un os….. le-ar sta bine cu flori pe piept sau cel putin intre 4 pereti cam 30-40 de ani….. CEL PUTIN! o sa ajungem sa facem cerere scrisa pentru a trai, vom plati aerul expirat…..

Iar comentariul unui utilizator:

Vasile Varasciuc Varasciuc sa le sugi p*** (eu cenzurez el nu a cenzurat)

Iar in cele ce urmeaza voi punbe poza si o captura de ecran…

1959442_740419485982106_1339478588_n Gandul - Fotografii din cronologie

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *