Ploua

Astazi a cam plouat de cand m-am trezit si pana acum, vreme numai buna de lucru la calculator si meditare. De cand m-am trezit am lucrat la site-ul unui prieten, site de care ma mai ocup din cand in cand, am reusit sa-i pun putin la punct aspectul si functiile de utilizare, am schimbat cate ceva prin el si l-am facut mai usor de folosit si mai practic. Site-ul este sanatatedinplante.ro iar pe el gasiti fructe goji si alte tipuri de arbusti precum mosmon, rosii, mur si altele.

Acum dupa ce am baut inca o cola rece, cred ca am cam facut iar exces ca incep sa simt sangele prin vene, dar nui bai, trece. In rest plictiseala mare, si ganduri. Ma tot gandesc la data de 10 cand sper ca voi obtine permisul, apoi sper sa plec iar, aici in tara nu prea mai imi gasesc rostul, nu am ce face pur si simplu, ma simt oarecum in plus. Voi pleca oriunde, la cine suna primul acolo ma duc fie ca este vorba de Germania, Franta, UK, Irlanda, Austria, Olanda, Danemarca si alte tari pe unde am mai trimis eu cv-uri. Sunt dispus sa plec oriunde in momentul de fata, numai aici sa nu mai stau.

Astazi voi continua sa ma plictisesc, voi mai lucra la pc, sa zicem ca am ce face, dar maine? Maine ce mai fac? Iar ajung sa ma gandesc la o multime de lucruri la care nu vreau pur si simplu sa ma mai gandesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *