Plictiseala

Astazi mare plictiseala, este invierea catolica si toti nemtii nu lucreaza iar odata cu ei, nici noi nu lucram. Asta nu este rau dar este plictisitor, mai ales ca magazinele sunt inchise iar salariul oricum abia pe marti il luam. In astfel de zile daca nu esti la munca, chiar nu ai ce face, poate decat sa stau sa mai scriu una- alta pe blog dar idei sunt si ele limitate, nu poti scrie toata ziua, te saturi si de asta.

La plimbare nu ma duc ca mi-am stricat bicicleta si trebuie sa o repar sau sa-mi iau alta, deoarece se pare ca ma costa mai putin sa-mi iau alta decat sa o repar pe asta…. mi-a sarit o siguranta de la schimbatorul de pinioane si un schimbator e 24 de euro iar eu am dat 15 pe bicicleta, diferenta este enorma asa ca nu tenteaza. In rest, ziua trece, greu dar trece, s-ar putea sa ma duc la un net cafe sa-mi descarc un joc pentru ca netul meu este praf si nu poti descarca cu el si tare m-as juca putintel, mai trece timpul.

In rest m-am saturat de facebook, dse stiri, de mai tot, ce nu umblam eu pe facibuci dar de plictiseala nu prea am altceva de facut si astfel trebuie sa te descurci cu ce ai la indemana si nui prea placut dar mai bine decat nimic. In rest ce sa zic, toate bune si frumoase, maine iar munca, poimine doar jumatate de zi iar duminica iar plictiseala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *