Plictiseala si jocurile

Ma plictisesc, ma plictisesc rau zilele astea pentru ca nu prea am multe de facut, m-am apucat sa ma joc. M-am mai jucat COD4 dar si cateva jocuri online. Am descoperit ca tarzan in jocuri poate fi chiar distractiv si mai tine de plictiseala.

Atunci cand nu ai ce face, incerci sa iti gasesti ceva de facut, ceva sa te tina treaza caci altfel risti sa adormi pe scaun. Eu cand ma plictisesc ma mai joc cate ceva, ma plictisesc repede dar pe moment micile jocuri „pentru cei mici” ma tin ocupat. Atunci cand nu ma joc online jocuri in browser, ma joc cod4 multiplayer, ma impusc cu ceilalti jucatori pe acolo, asta chiar ma tine ocupat.

Saptamana trecuta am fost foarte ocupat toata saptamana, saptamana asta doar acum in ultimele 2 zile am avut mai multa treaba si am mai iesit din casa. In rest, intru in casa seara cand, dupa o zi de facut o multime de treburi ma relaxez jucandu-ma. Seara dau in mintea copiilor, sunt o multime de jocuri cu masini si motociclete, cu tarzan si soldatei care ma pot juca, le cam incerc pe toate, mai am sa ma joc jocuri cu barbie ca sa fie tacamul complet.

In general, cand ma plictisesc mai citesc stirile, acum am aflat ca s-ar vrea sa se bage stagiul militar obligatoriu, despre asta mi-am mai spus eu parerea, nu sunt prea incantat de faptul ca as putea sa fiu obligat sa apar tara asta in care de 25 de ani se fura. Ce pot sa mai apar din ea, ruinele?

In rest pe canalele de stiri, apar aceleasi stiri ce au protagoniste multe din „vedetele” noastre, accidente peste accidente si mai nimic interesant nici acolo.

Ce imi ramane de facut cand nici la tv nu ai la ce sa te uiti, nici pe net nu ai ce sa mai citesti? Doar sa ma joc si imi pierd vremea jucandu-ma sau stand la soare, facand diverse treburi prin curte sau plecand de colo- colo incercand sa gasesc mereu ceva de facut.

In final, va recomand jocurile lu tarzan si masini, joculete miniclip interactive, pentru copii din noi. In serile plictisitoare, mai putem da si noi in mintea copiilor. Daca aveti si copii, va puteti juca si cu ei dar s-ar putea sa va enervati caci de cele mai multe ori, copii se descurca mai bine ca noi in jocuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *