Plictiseala

Azi nu am prea avut chef de scris, am ramas in pana de idei dar totusi incerc sa pun cateva randuri aici. Maine voi avea o zi plina de alergatura, dimineata va trebui sa merg la un interviu apoi sa vin acasa si sa plec catre Campina caci ma voi duce la ANAF.

Trec pe la ANAF sa imi platesc datoria de 5 lei, voi plati in monede de 1ban si voi face contestatie pentru datoria tatalui meu de 468 de lei. In rest maine sper doar sa nu ma prinda ploaia, detest sa ma plimb aiurea pe drum pentru a rezolva chestii ce nu ar fi trebuit sa ma puna vreodata pe drum.

Acum incerc sa nu ma plictisesc, caut lucruri de facut si idei de noi articole. Azi am vrut sa ma joc Dead Island dar se pare ca nu prea sunt pe aceeasi lungime cu laptopul meu care nu vrea sa il ruleze. Ador jocurile cu zombie si frist person shooter, jocurile in care in general trebuie sa impusti mult si sa scapi cu viata.

Ma gandeam acum sa incerc sa imi fac COD 4 sa mearga sa il joc online, imi tot da ca sunt banat dar tot il rezolv eu cumva si pe ala. Candva pierdeam ore insir pe cod4 multiplayer si chiar imi place acel joc. Acum nu stiu ce fac, voi cauta totusi ceva de facut….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *