Plec la mareeee

Maaare, vineri plec cu iubita la mare. Nu am mai fost de multi ani la mare, am tot amanat pentru la anu in fiecare an. Anul asta ajung insfarsit la mare si cel mai important este ca ajung cu ea. Mi-am propus ca de vineri pana duminica sa nu mai citesc mailuri, sa ma rup de tehnologie, voi raspunde doar la telefoanele mai importante in rest, ma bucur de mini vacanta.

Acum stau in casa ca a fara ploua, ma joc COD 4 MW, in multiplayer si ma enervez cand ma chilaresc nebunii. In rest sunt fericit, sunt mai liber, imi e mai bine acum. Sunt liber si nu din punct de vedere al chestiilor de facut, sunt liber sufleteste, am mintea libera, imi e mai usor sa ma exprim, sa gandesc.

Ma gandesc ca a trecut atat de repede timpul si iaca, luna care vine fac 8 luni cu ea, fac 24 de ani si cate altele voi mai face. Azi am terminat ciocolata care statea pe birou de saptamani bune, luam cand imi aduceam aminte cate un cubulet din ea, este singura ciocolata care a rezistat mai mult de 10 minute sau cel mult o zi… Cred ca insfarsit mi-am reglat glicemia pentru ca nu mai simt nevoia de a manca atat de mult dulce.

Voi reveni cu poze de la mare, cu impresii si o urma de nisip pe blog. Acum imi permit sa imi iau concediu, un liber bine meritat de la a sta acasa, un liber de la griji.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *