Planuri si alte ganduri

Nu prea am mai intrat sa scriu, nu prea am mai avut timp. Cum am mai spus in articole anterioare, sunt mai mult la munca, acasa am fost azi dupa doua saptamani doar pentru cateva minute, in trecere sa duc niste unelte cu care am facut un perete la munca. In rest tin sa urez un La multi ani si multa sanatate tuturor mamelor si nu in ultimul rand femeilor din intreaga lume.

In rest nici eu nu mai stiu ce vreau, sunt prins intre munca si munca, incerc sa iasa totul bine chiar daca trebuie sa renunt la unele lucruri si trebuie sa ma axez mai mult pe viata de la servici decat pe viata personala. Sunt multumit pentru faptul ca sunt apreciat pentru munca depusa chiar daca salariul nu este unul mare, este un minim sa zic asa.

Incerc sa nu mai scriu aici articole platite, nu am ascuns niciodata faptul ca mai scriu si astfel de articole (erau o sursa de venit) insa acum, ma bazez pe salariu si incerc sa mai cresc putin blogul.

Acum stau in receptia hotelului si ma gandesc la ce am de facut maine, la ce trebuie sa cumpar si unde trebuie sa mai merg.

Voi incerca sa scriu putin mai des, in limita timpului disponibil. Pana una alta, sper sa fac tot ce mi-am propus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *