Piese auto SH sau Piese auto noi?

Piese auto SH versus Piese auto noi fiind ele chiar si aftermarket, hai sa scriu putin despre asta dupa ce m-a mancat in fund sa cumpar o pompa de frana de la dezmembrari.

Am problema cu pompa de frana care nu prea face presiune, astfel avand cursa foarte lunga la pedala chiar daca franele tin. Am fost ieri la dezmembrari si am luat o pompa de frana de pe un golf 3 dezmembrat, azi am ajuns la mecanic si am platit manopera pentru a o monta.

Ce sa vezi, pompa cumparata era mai proasta decat pompa mea, aceasta nu facea deloc presiune iar pedala scapa. Mecanicul la care merg eu lucreaza numai cu mine langa el si nu este ca si cum ar fi apasat altul pedala de frana pentru aerisire, o apasam si scapa de zici ca nu era pompa deloc.

Pentru a o monta iar pe a mea a trebuit sa platesc montajul iar. Asa din 100 de lei pompa la dezmembrari + 40 manopera am ajuns sa dau 80 pe manopera (desfacut, pus, desfacut si iar pus) iar pompa aceea am dus-o inapoi la dezmembrari si mi-am luat banii inapoi. Pentru 110 de lei caci am gasit pompa la 210 lei nou nouta, a trebuit sa cheltui bani aiurea….

Tot asa mi-am luat teapa cu niste amortizoare pe care le-am luat tot sh si se pare ca sunt cam in aceeasi stare in care sunt si ale mele.

Deci, la masina daca vrei sa nu bagi bani aiurea, alege intotdeauna piese noi chiar daca acestea sunt in prima faza mai scumpe, pe termen lung te vor costa mai putin.

Vo ce alegeti, SH sau NOU?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *